Ana Sayfa / İlginç / Çukur’da Azer Kurtuluş kim (Cihangir Ceylan)

Çukur’da Azer Kurtuluş kim (Cihangir Ceylan)

Çukur dizisinde Azer Kurtuluş rolünü oynayan Cihangir Ceylan aslen nereli,kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı merak ediliyor. İnternette yayınlanan Sıfır Bir dizisi sayesinde geniş kitleler tarafından tanınan Cihangir Ceylan’ın adı son dönemde Çukur dizisi kadrosuna dahil oldu. Hem oyuncunun hem de dizinin hayranları tarafından merak edilen soru ise Cihangir Ceylan kimdir? İşte ünlü oyuncunun hayatı.

Cihangir Ceylan kimdir sorusu. Cihangir Ceylan Çukur dizisi ekibine katıldı. Çukur dizisinde sezon finali yaklaşırken yeni isimler oyuncu kadrosuna katılmaya devam ediyor. Bu isimlerden biri de Cihangir Ceylan oldu. Show TV tarafından açıklanan bilgiye göre Cihangir Ceylan fenomen dizinin kadrosuna katıldı. Azer Kurtuluş karakterini canlandıracak olan oyuncu Cio karakteriyle ciddi bir kitleye ulaşmayı başarmıştı. Son yıllarda internet üzerinde başlayan Adanalı gençleri anlatan Sıfır Bir dizisinde popüler olan Cihangir Ceyhan kimdir merak ediliyor.

CİHANGİR CEYLAN KİMDİR?

Sıfır Bir dizisinde kendisini oynayan ve CİO lakabıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Cihangir Ceyhan, Çukur dizisinde Azer Kurtuluş rolüyle yer alacak. Koçovalı ailesinin düşmanı olarak diziye katılan Azer Kurtuluş’u canlandıracak Cihangir Ceyhan son olarak 21 günlük askerlik hizmetini yerine getirerek İstanbul’a döndü.

İlginizi Çekebilir

Seyahat öncesi araç bakım tüyoları

Yola çıkmadan arabanın nesine bakılır, uzun yol öncesi araç bakım tüyoları neler kontrol edilmeli. Seyahat …

Sınırsız Hosting