Ana Sayfa / Manşet / Cumhurbaşkanlığı kültür ve sanat büyük ödülü alanlar 2017
kültür ve sanat büyük ödülü 2017 alan isimler ve şener şen

Cumhurbaşkanlığı kültür ve sanat büyük ödülü alanlar 2017

2017 Cumhurbaşkanlığı sanat ve kültür büyük ödülü kazanan isimler ve Şener Şen. 28 Aralık Cumhurbaşkanlığı sanat ve kültür büyük ödül töreni ve ödül alan ünlü isimler. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayıyla, Yeni Şafak yazarı Mustafa Kutlu, Prof. Dr. Kemal Haşim Karpat, Erol Parlak, Şener Şen, Feridun Özgören ve Süheyl Ünver Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri’ne layık görülmüştü. Ödül töreni Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde başladı.

Bu yıl Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük ödülünü kazanan isimler ve alanları. şener Şen Cumhurbaşkanlığı kültür ve sanat büyük ödülünü aldı 28 Aralık. “Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Yönetmeliği” kapsamında, hizmet ve eserleri ile Türk kültür ve sanat hayatına önemli katkılarda bulunan, Türkiye’nin kültür ve sanatının yücelmesi için çalışan, özgün eserleri veya hizmetleriyle üstün kabiliyet gösteren Türk vatandaşı ve yabancı uyruklu kişi veya kurumlara, devlet adına onurlandırmak ve özendirmek amacıyla verilen Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri’nin sahipleri geçtiğimiz günlerde açıklanmış, törenin ileri bir tarihte yapılacağı duyurulmuştu.
Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri saat 11.00’de Külliye’de başladı.
Yapılacak olan törende Yeni Şafak yazarı Mustafa Kutlu, Prof. Dr. Kemal Haşim Karpat, Erol Parlak, Şener Şen, Feridun Özgören ve Süheyl Ünver ödüllerini alacak.

İlginizi Çekebilir

Gaziosmanpaşa toprak kayması

İstanbul Gaziosmanpaşa toprak kaması olan bölge ve etkilenen gecekondu sayısı. İstanbul Gaziosmanpaşa’da toprak kayması meydana …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting