Ana Sayfa / Ekonomi / Damacana zammı son

Damacana zammı son

Damacana suya gelen yeni zam ve en ucuz damacana su fiyatları. Damacana su fiyatlarında değişikliğe gidildi. Artan enflasyonla birlikte zamlar peş peşe gelirken suya da okkalı bir zam geldi. Alınan son dakika bilgisine göre, damacana suya 3 lira ile 6 lira arasında zam geldi. Gelen zamlar birlikte vatandaşlar güncel su fiyatlarını araştırıyor. KDV indirimi ile en ucuz ve en pahalı damacana su fiyatları açıklandı. İşte 2022 güncel damacana su fiyatları…

Son zam haberi damacana suya. Damacana ne kadar oldu sorusu. Damacana su en ucuz hangi firmada sorusu. Artan enflasyon ve dolar kurundaki hareketlilikle birlikte birçok temel gıda ürününe peş peşe zam yapılmıştı. Zam yapılan ürünlerin başında gelen damacana suya bir okkalı zam daha yapıldı. Gelen bilgilere göre damacana suya 3 lira ile 6 lira arasında fiyat artışı yaşandı. Gelen zamlarla ortalama bir damacana su 30 liraya kadar yükselmiş oldu. Peki en ucuz damacana su ne kadar? İçme suyuna zam mı geldi? İşte 2022 güncel damacana su fiyatları…

SON DAKİKA: DAMACANA SUYA ZAM YAPILDI
Türkiye’de yaşanan ekonomik sıkıntılar bitmek bilmiyor. Dolar kurundaki artış ve enflasyonda yaşanan ivmeyle beraber birçok ürüne zam gelmiş fiyatlar uçuk rakamlara ulaşmıştı. Vatandaşlar gelen zamlar karşısında ne yapacağını şaşırırken en temel ihtiyacımız olan içme sularına bir zam daha geldi. Damacana suya görülmemiş zam. Fiyatlar o seviyelere kadar ulaştı.

kmdffd-14.jpg

FİYATLAR GÜNCELLENDİ

Alınan son dakika bilgisine göre damacana sulara görülmemiş zam yapıldı. Sektör temsilcilerinin artan maliyetler karşısında yapmak zorunda kaldıklarını belirterek damacana suya 3 lira ile 6 lira arasında zam yapıldı. Gelen zamla birlikte fiyatlar yeniden güncellendi.

EN UCUZ VE EN PAHALI SU FİYATLARI NE KADAR?

Gelen zammın ardından vatandaşlar en ucuz ve en pahalı su fiyatlarını sorgulamaya başladı. Peki en ucuz su fiyatı ne kadar? Geçtiğimiz sene 15.50 TL ve 16,50 TL arasında değişen su fiyatları 2022 yılında 35 TL ve 50 TL arasında yer alıyor.

kmdffd-13.jpg

En ucuz damacana su fiyatı 30 TL ile 40 TL arasında değişmektedir. En çok tercih edilen marka ise Hamidiye oldu. Orta seviyede yer alan damacana su fiyatları ise 35 TL ile 45 TL arasında değişmektedir.

2022 DAMACANA SU FİYATLARI NE KADAR OLDU?

2022 yılı güncel damacana su fiyatları şu şekildedir:

  • Hamidiye damacana su fiyatı 32 TL, gelen son zamla 38 TL oldu
  • Erikli damacana su fiyatı 36 TL, gelen son zamla 42 TL oldu
  • Hayat Su damacana fiyatı 27 TL, gelen son zamla 33 TL oldu
  • Saka damacana fiyatı 35 TL, gelen zamla 41 TL oldu
  • Pür su damacana fiyatı 25 TL, gelen zamla 31 TL oldu
  • Koru su damacana fiyatı 34 TL, gelen zamla 41 TL oldu

İlginizi Çekebilir

Türkiye FATF gri listesinden çıkıyor

FAFT gri listesi nedir sorusu. Türkiye gri listeden çıkabilecek mi son haberler. Kara Paranın Önlenmesine …

Sınırsız Hosting