Ana Sayfa / Gündem / Uğur Demirok yakalandı

Uğur Demirok yakalandı

MİT, Uğur Demirok’u yakaladı ve ülkeye getirdi. Firari FETÖ’cülere MİT operasyonu. FETÖ/PDY’nin Emniyet Mahrem yapılanmasında faaliyet yürütmüş ve 15 Temmuz 2016 darbe girişimi akabinde yurt dışına kaçan Uğur Demirok, MİT tarafından gerçekleştirilen operasyonla yakalanarak Türkiye’ye getirildi. Ayrıca Uğur Demirok’un faaliyetlerine yurt dışında devam ettiği bildirildi.

Uğur Demirok yakalanarak Türkiye’ye getirildi. Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, FETÖ/PDY’nin Emniyet Mahrem yapılanmasında faaliyet yürüten Demirok, 15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminin ardından yurt dışına kaçtı.

FAALİYETLERİNE YURT DIŞINDA DEVAM EDİYORDU

Geçmişte örgütün TSK Mahrem Yapılanmasında da görev aldığı tespit edilen ve örgütün kripto haberleşme programı Bylock kullanıcısı Uğur Demirok, bu yıl da faaliyetlerine yurt dışında devam ediyordu.

Hakkında “Silahlı Terör Örgütü Kurma ve Yönetme” suçundan yakalama kararı bulunan Demirok, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucu yakalanarak Türkiye’ye getirildi.

İlginizi Çekebilir

Temmuz’da emekliye yüzde 13 zam

Emekliler temmuz 2024 enflasyon farkı olarak yüzde 13.6 zam alacak. emekli temmuz zammı belli oldu. …

Sınırsız Hosting