Ana Sayfa / Yaşam / Danilo Şef’i dövdüler

Danilo Şef’i dövdüler

MasterChef jürisi Danilo sokak ortasında dayak yedi. Danilıo Şef’e iş yeri önünde dayak attılar. Yemek programında jürilik yaparak adını duyuran İtalyan şef Danilo Zanna, İstanbul Sarıyer’de işlettiği restoranda çalıştıkları belirlenen 2 kişinin saldırısına uğradı. O anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Danilo Zanna İstanbul’da dayak yedi. Şef Danilo’yu kimler neden dövdü sorusu. Özel bir televizyon kanalında düzenlenen yemek programında jüri üyeliği yapan İtalyan şef Danilo Zanna, Sarıyer’de bulunan restoranının önünde iki kişinin saldırısına uğradı. Saldırganların Zanna’nın restoranında çalıştıkları öğrenildi.

SOKAK ORTASINDA SALDIRDILAR
Sarıyer’de bulunan bir avmde restoranı bulunan İtalyan Şef Danilo Zanna, iş yerine geldiği sırada iki kişinin saldırısına uğradı. Saldırı anları bir vatandaş tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi.

SALDIRANLARA KARŞILIK VERDİ
Görüntülerde, iki kişinin Zanna’ya tekme ve yumruklarla saldırdığı ve Zanna’nın da kendisine saldıranlara karşılık verdiği görülüyor. Olayın ardından olay yerine gelen polis ekipleri İtalyan Şef Danilo Zanna ve ona saldıranları ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü.

İlginizi Çekebilir

Yunus Emre Savaş öldü

Futbolcu Yunus Emre Savaş kazada öldü. Darıcaspor U-18 takımı futbolcusu Yunus Emre Savaş, 8 metrelik …

Sınırsız Hosting