Ana Sayfa / Gündem / Danla Bilic aylık kazancı

Danla Bilic aylık kazancı

Danla Bilic ne kadar kazanıyor bilgisi merak ediliyor. Danla Bilicik 500 bin liralık aracıyla yeniden gündemde. Sosyal medya fenomenlerinin aylık kazancı fabrikatörlerden bile fazla. Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, geçen yıl bu zamanlar 23 yaşında üniversite öğrencisiydi… 1 yıl içinde 500 bin TL’lik araba aldı!

Danla Bilic Youtube videoları sayesinde milyonlar kazanıyor ve 500 bin liralık araca biniyor. En fazla kazanna sosyal medya fenomenlerinden biri olan Danla Bilic, Türkiye’nin en zengin kadınlarından biri olma yolunda hızla ilerliyor. Youtube fenomenlerinin kazançları sık sık gündeme geliyor. Son zamanlarda kazandıkları gelirlerle olay olan isimlerin başında Danla Bilic de var.

Hürriyet Gazetesi yazarı Ece Çelik, şu sıralar milyonlarca kişiye yeni videosu ne zaman gelecek diye sorduran Danla Bilic ile ilgili ilginç bir detayı köşesinde paylaştı.

Danla Bilic geçen gün Instagram’da Range Rover jeep fotoğrafı paylaşıp üzerine keşke benim olsan’ yazarak bir story paylaştı. Bundan 2 dakika sonra arabanın anahtarının fotoğrafını paylaştı.

Yani geçen yıl bu zamanlar Yeditepe Üniversitesi’nde okuluna giden herkes gibi bir öğrenciyken 1 yıl içerisinde kendi markası olan ve trilyonlar kazanmış bir genç kadına dönüştü.

İlginizi Çekebilir

İran 28 Haziran’da seçime gidecek

Reisi’nin ölümü üzerine İran 28 Haziran’da cumhurbaşkanlığı seçimi yapacak. İran’da yeni cumhurbaşkanı 28 Haziran’da belli …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting