Ana Sayfa / Kadınca / Defne Samyeli ile Cem Yılmaz mı?

Defne Samyeli ile Cem Yılmaz mı?

Magazin basınının iddiaları bu kez Cem yılmaz ile Defne Samyeli’nin birlikte olduğu yönünde. Henüz taraflarca teyit edilmemiş iddia haberine göre Defne Samyeli, Cem yılmaz ile aşk yaşıyormuş. Bakalım Cem Yılmaz ve Defne Samyeli cephesinden bu tür haberlere ilişkin nasıl bir açıklama gelecek.Geçtiğimiz günlerde aşk yaşadıkları konuşulan Defne Samyeli ve Cem Yılmaz, ünlü komedye’nin Levent’teki evinde sabahladığı öne sürüldü.

Türkiye’nin en ünlü isimlerinden olan Cem yılmaz ve Defne Samyeli magazin basının gündeminde. İddialara göre Cem ve Defne aşk yaşıyor. Bakın magazin gazeteleri ve sitelerinde nasıl bir haber yer aldı. Bir süredir aşk yaşadıkları konuşulan Cem Yılmaz ve Defne Samyeli, önceki akşam ünlü komedyenin Levent’te bulunan evinde bir araya geldi.

CEM, DEFNE’Yİ MİSAFİR ETTİ

Akşam saatlerinde Cem Yılmaz’ın misafiri olarak eve gelen Defne Samyeli, gazetecilerin kendisini fark etmemesi ve görüntü almaması için ilginç yollara başvurdu.

GECE YARISI YEMEK SİPARİŞİ VERDİLER

Bir süre birlikte vakit geçiren ikiliye, sonrasında Ozan Güven ve bir bayan arkadaşı eşlik etti. Gece yarısına yakın dışarıdan yemek siparişi veren Cem Yılmaz, yemek sonrası Ozan Güven ve kadın arkadaşını yolcu etti.
DEFNE’NİN ARACINI İÇERİ ALDIRDI

Gazetecilerin kendilerini fark etmemesi için Defne Samyeli’nin Mercedes marka aracını garaja alan Yılmaz, özel plakalı kendi cipini ise sokağa park etti.
SABAHA KADAR BERABER KALDILAR

Sabaha karşı birkaç defa gizlice kapıdan dışarıyı izleyen ve gazetecilerin varlığını kontrol eden komedyen, işini şansa bırakmayarak Defne Samyeli’yi evinde misafir etti.
“GÖRÜNTÜ İSTEMİYORUM”

Kendisine ait güvenlik görevlisine özel talimat veren ve evinin yakınına dahi yaklaştırmayan komedyenin, “Görüntü istemiyorum” dediği öğrenildi.

En doğru haberi yine Defne Samyeli ve Cem Yılmaz’ın yapacakları açıklama verecek.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting