Ana Sayfa / İlginç / Demet Akalın’ın restorantı nerede, adı

Demet Akalın’ın restorantı nerede, adı

Demet Akalın nerede restoran açtı adı ne, ne tür yemekler satıyor ve fiyatları. demet Akalın ultra lüks sosyeteye hitap edecek ultra lüks retoran açtı denize sıfır iddiası. Türkiye’nin en çok kazanan şarkıcılarından ancak bir o kadar da geçinemiyorum diyen zengin kadınlarından biri olan Demet Akalın büyük para babalarının hizmet alabileceği süper lüks restoranını açtı. Hira Han restoranı fiyatları ile de ultra lüks bir mekan haline geliyor ve sadece çok zengin müşteriler yararlanabilecek gibi görünüyor. Koronavirüs salgınından dolayı konserleri iptal olduğu için maddi zorluklar yaşadığını söyleyen Demet Akalın, Okan Kurt’la Anadolu Hisarı’nda restoran açtı. Akalın’ın yeni hamlesini gören sosyal medya kullanıcıları ise “Hani geçinemiyordun?” diyerek tepki gösterdi.

Demet Akalın’ın açtığı lokantanın adı yeri ve fiyat tarifesi merak ediliyor. Türkiye’de en çok para kazanan şarkıcılardan olan demet Akalın yeni milyonluk yatırımları ile de iş dünyasının saygın zengin kadınlarından biri durumuna geliyor. Demet Akalın’ın açtığı süper lüks restoran zenginlerin uğrak mekanı olacak gibi görünüyor. denize sıfır ve hiçbir masraftan kaçınılmadan dekore edilen restoranın dünyaca ünlü iş adamları ve sosyetesini de ağırlayabileceği konuşuluyor. Tabi bunlar medyada yer alan bilgiler.

Pandemi döneminde konserlerin yapılamaması nedeniyle, “Geçinemiyorum, idare edemiyorum. Bakmamız gereken çoluğumuz çocuğumuz var” diyerek isyan eden Demet Akalın, deniz kenarında restoran açarak herkesi şaşkına çevirdi. Akalın’a kısa sürede Twitter’dan tepki yağdı.

BOĞAZA SIFIR MEKAN AÇTI

Akalın ve Okan Kurt, Anadolu Hisarı’nda “Hirahan” adında lüks bir restoran açtı. Restorana kızının ismini veren Akalın, dün mekanında arkadaşlarını ağırladı. Akalın’ın restoranında Gaziantep mutfağından lezzetler sunacağı öğrenildi. Boğaz’a sıfır olan lüks restoranın içi de modern eşyalarla dekore edildi.

TWITTER’DA TEPKİ ÇEKTİ

Akalın’ın yeni mekan açtığını gören sosyal medya kullanıcıları, Twitter’dan “Hani geçinemiyordun” diyerek tepki gösterdi. İşte şarkıcı için yapılan bazı yorumlar…

'Geçinemiyorum' deyip boğaz kenarında restoran açan Demet Akalın'a tepki yağdı

DİŞÇİYE İKİ LÜKS ARABAYLA GİTTİLER

Diş ağrısı çeken Demet Akalın, önceki gün de Okan Kurt’la Nişantaşı’nda görüntülenmişti. Dişçiye iki ayrı son model arabayla giden çift, tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

'Geçinemiyorum' deyip boğaz kenarında restoran açan Demet Akalın'a tepki yağdı
'Geçinemiyorum' deyip boğaz kenarında restoran açan Demet Akalın'a tepki yağdı

İlginizi Çekebilir

YKS online sınav tarih ve bonuçları

YKS çevrimiçi sınav tarihi ve sonuçların açıklanacağı tarih. 2024 YKS online deneme sınavı giriş ve …

Sınırsız Hosting