Ana Sayfa / Kadınca / Demi Rose masum fotoları

Demi Rose masum fotoları

Demi Rose en masum fotoları ile gündemde. Demi Rose fotoğrafları birçok ülke için sakıncalı türden ama o bu fotolarının çok masum olduğunu savunuyor. Çıplaklığı kendi yaşam biçimi olarak kabul edilen ve vücudunu göstermenin kendisi için özel olduğunu söyleyen Demi Rose bakın neler düşünüyor.

Manken Demi Rose tatil fotolarıyla yine nefes kesti. Demi Rose, şöhretin kendisini etkilemediğini belirtiyor. Instagram’da 17 milyonun üzerinde takipçisi olan ünlü manken Demi Rose, sosyal medya hesabından paylaştığı cüretkar pozlarla sürekli gündemde… Ünlü model bu kez de tenedeki görüntülerini “innocence” yani Masumiyet notuyla paylaştı. İtalya’da tatilini sürdüren Rose’ın teknedeki tanga bikinisiyle verdiği pozlar olay oldu. İşte yapılan paylaşımlar…
Ünlü model Demi Rose, İtalya’daki tatili sırasında çekilen pozlarıyla dudak uçuklattı. Cüretkar halleri hayranlarının gözünden kaçmayan Rose yine sınırları zorladı.

Ünlü model Demi Rose sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor. Rose’un cesur paylaşımları kısa süre içerisinde hayranlarından binlerce beğeni alıyor.
talya tatilinde olan Rose takipçilerini fotoğrafsız bırakmadığı gibi sınırları da her seferinde biraz daha zorluyor.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting