Ana Sayfa / İlginç / Erman Kunter TBF başkanı oluyor

Erman Kunter TBF başkanı oluyor

Türk basketbolunun yeni patronu Erman Kunter olmak istiyor. Hidayet Türkoğlu’nun rakibi Erman Kunter olacak. Erman Kunter, Türkiye Basketbol Federasyonu başkanlık seçimine aday olduğunu açıkladı.

Türk basketbolu yeni başkanını arıyor, Erman Kunter en güçlü adaylardan biri. TBF yeni başkanı kim olacak merak ediliyor. Erman kunter aslen nereli, neci, yaşı, eğitimi ve kariye merak ediliyor.Eski A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Erman Kunter, Türkiye Basketbol Federasyonu Olağan Genel Kurulunda başkanlığa aday olacağını açıkladı.

ERMAN KUNTER BASKETBOLUN DUAYENİ

Türk basketbolunun efsane isimlerinden biri olan Erman Kunter, başkan adaylığı için zaten niyetinin olduğunu belirterek, “Basketbolu yeniden ayağa kaldırmak için başkanlığa adayım.” dedi.

Olağan genel kurulun kasım ayı gibi olacağına dikkati çeken Kunter, “Göreve talibiz. Bu yönde çalışmalarımızı yürütüyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

ERMAN KUNTER KARİYERİ

Oyunculuk kariyerinde İTÜ, Beşiktaş, Yenişehir Meysu, Eczacıbaşı, Fenerbahçe ve Çukurova Sanayi’nde formasını giyen Kunter, antrenör olarak ise Darüşşafaka, Beşiktaş, Galatasaray, ASVEL, Le Mans ve Galatasaray’ı çalıştırdı.

Son olarak Fransa’nın Cholet ekibini çalıştıran Erman Kunter, 1997-2000 yılları arasında ise A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın başında görev yaptı.

İlginizi Çekebilir

YKS online sınav tarih ve bonuçları

YKS çevrimiçi sınav tarihi ve sonuçların açıklanacağı tarih. 2024 YKS online deneme sınavı giriş ve …

Sınırsız Hosting