Ana Sayfa / Kime Ait / Rihanna’dan satılık kelepir malikane

Rihanna’dan satılık kelepir malikane

Ünlü şarkıcı Rihanna rüya evini satışa çıkardı. Rihanna’dan kelepir malikane ilanı ABD’de büyük ilgi uyandırdı. Daha geçen ay 1.7 milyar dolarlık servetiyle Forbes dergisinin milyarderler listesine giren Rihanna, parasına para katmaya devam ediyor.

Rihanna evini satışa çıkardı daha büyük saray yavrusu alacak. Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, emlak sektöründe de iddialı olmak istiyor. Rihanna’nın satışa çıkardığı evin fiyatı ise 7.8 milyon dolar. BİRAZ DA EMLAKTAN KAZANACAK
Ünlü şarkıcı şimdi de emlak varlıklarına yöneldi ve 2017 yılında satın aldığı gösterişli mülkünü satışa çıkardı. Bir süredir ASAP Rocky ile yaşadığı romantik ilişkiyle gündemde olan 33 yaşındaki Rihanna’nın malikanesi için istediği rakam ise 7.8 milyon Dolar.
2017’DE SATIN ALMIŞTI
Los Angeles’ta ünlülerin yoğun olarak yaşadıkları Hollywood Hills’teki bu malikaneyi 2017 yılında satın alırken 6.8 milyon dolar ödemişti Rihanna. Malikaneyi, satışa çıkarmadan önce de aylığı 35 bin dolardan kiraya veriyordu ünlü şarkıcı. Rihanna’nın bu mülkü sattıktan sonra elde edeceği parayla yeni bir emlak yatırımı yapacağı konuşuluyor. Ünlü şarkıcının Los Angeles çevresindeki lüks bölgelerde dört tane malikanesi bulunuyor.


BİR ADAM GİZLİCE İÇERİ GİRMİŞTİ
Rihanna’nın bu mülkü satmasının ardında bir süre önce burada yaşanan olumsuz bir olayın olabileceği ileri sürülüyor. Bir süre önce bir adam gizlice Rihanna’nın şu an satışta olan bu malikanesine girmiş ve polis kendisini yakalayıncaya kadar da burada kalmıştı. Rihanna o sırada malikanesinde bulunmuyordu. Bu olayın ardından Rihanna kendisi bu evde yaşamayı bırakıp kiralamaya karar vermişti.
BİLARDO ODASI DA VAR
Rihanna’nın satışa çıkardığı mülkünün 6 tane yatak odası ve 8 tane banyosu bulunuyor. Ana yapının hemen yanında bir de konuk evi var. Bu konuk evinin içi de her tür imkana sahip. Bir garaj ve spor salonu bu olanaklar arasında. Rihanna‘nın elden çıkarmaya karar verdiği mülkün bilardo odası, bir Sinema salonu, yüzme havusu ve spa bulunuyor.
MÜZİKTEN UZAKLAŞIP MODAYA AĞIRLIK VERDİ
Bir süredir müzik çalışmalarına ara verip iç çamaşırı ve plaj giyimi tasarlayan Rihanna, bu alanda da kendini kabul ettirdi. Hayranlarının uzun süre yeni albümünü beklediği Rihanna, bir süre önce bu alanın en iddialı ismi olarak nitelendirilen Victoria’s Secret firmasına da rakip olarak gösterilmişti. Markasının yeni sezon koleksiyonlarının tanıtımında ise aralarında Bella Hadid’in de bulunduğu günümüzün en gözde top modelleri katılıyor.
WINFREY’İN UNVANINI ELE GEÇİRDİ
Gerçek adı Robyn Rihanna Fenty olan Barbados doğumlu şarkıcı, Oprah Winfrey’den sonra eğlence dünyasının en zengin kadın yıldızı unvanını da ele geçirdi. Müzik çalışmalarını geri plana itip moda alanına yönelen Rihanna’nın iç çamaşırı markasının bu yılın başlarında 1 milyar dolarlık değere ulaştığı açıklanmıştı. Uzun süredir en çok kazananlar listelerinde yer alan Rihanna böylece yeni bir rekora imza atmış oldu. Rihanna, kadın giyim markası Fenty’yi, pandemide zarar ettiği gerekçesiyle kapatma kararı almıştı. Tam herkes onun artık moda alanında iflas ettiğini düşünürken, ünlü yıldızın iç çamaşırı markası Savage X Fenty yüzde 150 büyüdü.

İlginizi Çekebilir

iPhone 16 nasıl olacak?

iPhone 16 görüntüleri sızdı. iPhone 16 tasarımı ve tahmini Türkiye satış fiyatı belirlendi. Apple, iPhone …

Sınırsız Hosting