Ana Sayfa / Kadınca / Denisa nereli, kaç doğumlu, neci (Survivor Denisa bilgileri)
DENİSA NERELİ, KİM VE NECİ

Denisa nereli, kaç doğumlu, neci (Survivor Denisa bilgileri)

Fitness milli sporcusu ve şampiyonu Denisa aslen nereli, neci ve kim diye aranıyor. 2017 Survivor Gönüllüler takımından Denisa SMS numarası ve Survivor’da başarılı olacak mı sorusu. 

2107 Survivor TV 8’de başlıyor ve herkes özellikle gönüllüler takımındaki güzel kız Denisa’yı merak eder oldu. Denise aslında milli bir sporcuve şampiyon bir isim. 2017 Survivor’da formnu korurmu bilinmez ancak adından çok söz ettirecek bir isim.Herkesin merakla beklediği Survivor yakında TV8 ekranlarında yayınlanacak.

DENİSA KAÇ DOĞUMLU, MESLEĞİ VE EĞİTİMİ

Bikini Fitness nasıl bir spor ve ünlü isimler diye sorulsa ilk akla gelecek olan isim Denisa’dır. 21 Ocak’ ta yayınlanmaya başlayacak olan diziyi izleyiciler merakle bekliyor. Gönüllüler grubunda yine isminden söz edilecek birisi daha var. Fitness alanında isim yapmış olan Denisa.
Denisa Kimdir; genç ve güzel sporu 1992 yılında İstanbul’ da Dünyaya gelmiştir. Denisa Milli sporcudur. Bikini Fitness dalında ise 3 kez şampiyonluk sahibi olmuştur. Şimdi ise yapımcılığı ve sunuculuğunu Acun Ilıca’ ya ait Survivor yarışmasında performansını sergileyecek.

 

İlginizi Çekebilir

Afet İnan neci, yaşı ve nereli?

Afet İnan neci, kaç doğumlu, yaşıyor mu öldü mü ne zaman ve kimdir bilgileri. Ünlü …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting