Ana Sayfa / Kime Ait / Denizbank altın değerlendirmesi
ALTIN REKOR KIRDI ÇEYREK FİYATI

Denizbank altın değerlendirmesi

Ziynet altınlarınızı DenizBank’ta değerlendirebilirsiniz. DenizBank’ın altın değerlendirme kampanyası mevduat ve altın sahiplerini kendine çekiyor. Bankaların altın buluşmaları ve altın günleri ile altın yatırımcısını kendilerine çekmesi vatandaşın da iyi para kazanmasına neden oluyor. İşte Denizbank’ın ziynet altın değerlendirme kampanyası ile ilgili tüm merak edilenler bilgikahini sitenizde. 

Hangi banka altın ve ziynet altın için en uygun para kazandırma sistemine sahip diye sorulabilir. Bankaların altın toplama dönemi sürüyor. Denizbank da ziynet altın kampanyası ile bu anlamda diğer bankaların sanki bir adım önünde gibi. Para kazanmak ve altın yatırımı yapmak isteyen insanlar da bankaların cazip altın değerlendirme kampanyalarına ilgi duyuyor. İşte Denizbank’ın kendi internet sitesinde Ziynet altınlarınız Denizbank’ta değerlensin sloganıyla başlattığı kampanyanın tüm detayları.

DENİZBANK ALTIN KAMPANYASI

DenizAltın Günlerimiz artık daha kazançlı!
Avantajlı değerleme oranlarıyla altınlarınız Deniz’de güvenle biriksin!
10.07.2017-30.09.2017 tarihleri arasında ziynet Altınlarınızı DenizBank şubelerine getirin, Kampanya boyunca avantajlı değerleme oranları ile altın vadeli hesabınıza yatıralım.
Hem birikimleriniz altın olarak kalsın , hem de güvenle biriksin! İhtiyaç halinde ihtiyacınız kadar bozdurun. Hayat Deniz’de güzel!
DENİZBANK ZİYNET ALTIN DEĞERLENDİRME KAMPANYASI DETAYLARI
Bu kampanya kapsamında DenizBank’a getirilen altınlar, müşteri adına yeni altın hesabı açılarak gram bazında bu hesaba yatırılacaktır.
Getirilen bütün ayarlardaki fiziki altınlar İstanbul Altın Rafinerisi eksperleri tarafından değerlendirildikten sonra müşteri ile mutabık kalınarak 1.000/1.000 gram saflık derecesi ile hesaba yatırılacaktır.
İstanbul Altın Rafinerisi tarafından toplanan altınların yeniden rafinasyon ve operasyonel maliyetleri vardır.
Bu kampanyaya özel olarak hesaba yatırılan altınlar için İstanbul Altın Rafinerisi’nin maliyetleri DenizBank tarafından karşılanacaktır, dolayısı ile İstanbul Altın Rafinerisi tarafından standart değerleme oranına göre daha yüksek oranda değerleme yapılacaktır.
Kampanya süresince sadece yukarıdaki tabloda yer alan saflıklardaki altınlar için miktar limiti olmaksızın karşılarındaki değerleme oranları ile işlem yapılacaktır.
DenizBank kampanya süresince bu değerleme oranlarını değiştirme hakkını saklı tutar.
Kampanya 10.07.2017- 30.09.2017 tarihleri arasında geçerli olup, kampanyadan bütün DenizBank müşterileri faydalanabilecektir.
DenizBank kampanya şartlarını değiştirebilir veya farklı bir bildirim olmaksızın kampanyayı sonlandırabilir.

İlginizi Çekebilir

Bedelli askerlik 219 bin lira oluyor

Yeni bedelli askerlik fiyatı. 2024 ikinci yarısı bedelli askerlik fiyatı. parayla askerlik yapacaklara yeni şok …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting