Ana Sayfa / İlginç / Deprem Yalova’da korkuttu 10 ekim

Deprem Yalova’da korkuttu 10 ekim

Son deprem nerede oldu. Yalova deprem 10 ekim büyüklüğü. Türkiye depremler ve deprem gerçeği. Yalova açıklarında meydana gelen deprem İstanbul’da da hissedildi. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da 5.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem İstanbullulara korku dolu anlar yaşatmıştı. Yalova açıklarında bu akşam saat 19.52’de 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte son depremler…

Yalova deprem büyüklüğü 4.0 oldu ve İstanbul’da da hissedildi. Son depremler Türkiye7De. Yalova açıklarında saat 19.52’de deprem meydana geldi. AFAD, depremin 4.0 büyüklüğünde 10 kilometre derinlikte olduğunu açıkladı. Deprem İstanbul’da da hissedildi.

Yalova Valisi Muammer Erol, Marmara Denizi Yalova açıklarında meydana gelen 4,0 büyüklüğündeki deprem nedeniyle hasar ve olumsuzluğun yaşanmadığını bildirdi.

Erol, 4,0 büyüklüğündeki depremin ardından kurumlarla irtibat halinde olduklarını vurgulayarak, “İlimizde meydana gelen depremin ardından herhangi bir hasar ve olumsuzluk yaşanmamıştır.” dedi.

Bu arada deprem sonrasında panik yaşayan vatandaşların, evlerinden çıkarak güvenli bölgelere geldiği görüldü.

Esnaf Ömer Temel, deprem sırasında iş yerinin kapısında arkadaşlarıyla sohbet ettiğini anlatarak, “İnsanlar, ‘deprem oluyor’ diye bağırıp çığlık çığlığa dışarıya çıktı. Kısa süreli oldu ancak etkisini hissettik.” diye konuştu.

SON DEPREMLER

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddetini anlık olarak takip etmek mümkün. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi(BDTİM) tarafından kaydedilen depremlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Trabzon’da kuzey ışıkları

Trabzon’da kuzey ışıkları görüldü. Güneşteki patlama sonrası dünyada ilginç anlar yaşandı. Güneş’te meydana gelen olağanüstü …

Sınırsız Hosting