Ana Sayfa / Kadınca / Deren Talu’nun Şoray kanunları

Deren Talu’nun Şoray kanunları

Deren Talu, sinema ve dizilerdeki kırmızı çizgisini açıkladı Türkan Şoray kanunları olduğunu söyledi Dizi ve filmlerde öpüşme sahnelerinde oynayacağını ancak sevişme sahneleri istemediğini açıklayan Deren Talu’nun hangi dizide oynayacağı da merak ediliyor. Defne Samyeli’nin Mimar Eren Talu’dan olan büyük kızı Deren Talu, bir Youtube programına konuk oldu. Samimi açıklamalar yapan 23 yaşındaki Talu, hakkında merak edilenleri yanıtladı.

Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu, dizi ve filmlerdeki kırmızı çizgisini açıkladı. Yaklaşık olarak iki aydır iş insanı Kerim Sabancı ile aşk yaşayan Deren Talu, hakkında çıkan estetik iddialarına katıldığı programda yanıt verdi. Talu, “23 yaşındayım, yüzümde ya da vücudumun herhangi bir yerinde estetik yok. Sadece krem kullanıyorum” dedi.

“SEVİŞME SAHNELERİNE KARŞIYIM”

Amerika’da oyunculuk eğitimi aldığını ve dizilerde rol almak istediğini söyleyen Deren Talu, “Oyunculukta Türkan Şoray kanunlarım var. Son çektiğim filmde öpüştüm. Ama çıplaklığa ve sevişme sahnelerine karşıyım. Açık seçik olmadan, üstü kapalı olabilir” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting