Ana Sayfa / İlginç / Manuel de Costa nasıl bir futbolcu

Manuel de Costa nasıl bir futbolcu

Trabzonspor’un yeni transferi Manuel de Costa iyi bir futbolcu mu, nereli, yaşı ve kariyeri merak ediliyor. Transferin son günlerinde hareketli dakikalar yaşayan Trabzonspor’da bombalar üst üste patlıyor. Bordo mavililer ülkemizde daha önce Sivasspor ve Başakşehir’de forma giyen Manuel de Costa ile anlaşmaya vardı.

Son dakika transfer haberleri ve Manuel de Costa bilgileri. Bordo mavcili ekip ünlü futbolcuyu kadrosuna kattı. Guilherme transferini bitirmek üzere olan ve Brezilyalı stoper Manoel Messias’ı Trabzon’a getiren bordo mavililer Faslı stoper Manuel da Costa ile anlaşmaya vardı.

TRT Spor’da yer alan habere göre bonservisi elinde olan Faslı futbolcu, bugün Trabzon’a gelecek ve resmi sözleşmeye imzayı atacak.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Başakşehir’den 4 milyon Euro karşılığında Suudi Arabistan kulübü Al İttihad’a transfer olan Costa, devre arasında boşa çıkmıştı.

1.91’lik stoper Sivasspor ve Başakşehir formalarıyla Süper Lig kariyerinde toplam 72 maça çıktı, 11 gol atıp, 3 asist yaptı.

İlginizi Çekebilir

YKS online sınav tarih ve bonuçları

YKS çevrimiçi sınav tarihi ve sonuçların açıklanacağı tarih. 2024 YKS online deneme sınavı giriş ve …

Sınırsız Hosting