Ana Sayfa / Kime Ait / DHMİ’de görevleri değişen isimler

DHMİ’de görevleri değişen isimler

DHMİ’de kim nereye atandı, hangi müdürlerin görevi değişti, Havalimanlarında görev yerleri değişen ve terfi alan müdürler. Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nde bugün bir çok yöneticinin görev yeri değiştirildi.

DHMİ’de görev değişimi ve kim nereye atandı bilgisi. Ankara Esenboğa Havalimanı yeni nöbetçi müdürü kim oldu. hangi havalimanında kim nereye gönderildi hangi müdürlerin yeri değişti bilgisi. Airport sitesinni haberine göre DHMİ’de atamalar yaşandı. Yapılan atamalar ile birlikte motivasyonun artırılması ve tecrübeli yöneticilerden yeni görev yerlerinde daha fazla verim almak olduğu öğrenildi.

İşte DHMİ’de bugün gerçekleşen atamalar;

Balıkesir Koca Seyit Havalimanı Başmüdürü Mehmet Kaya, Bodrum Havalimanı Başmüdürlüğü’ne, Balıkesir Koca Seyit Havalimanı Başmüdürlüğü’ne Hakkari Havalimanı Başmüdürü Taner Ödemiş, Hakkari Havalimanı Başmüdürlüğü’ne bu havalimanında şef olarak görev yapan Sezgin Değirmenci, Isparta Havalimanı Müdürü İhan Demir ise Bodrum Havalimanı’na Başmüdürü Yardımcısı olarak atandı.

Isparta Havalimanı’na Süha Karaçaltı, Çanakkale Havalimanı Müdürü Mustafa Eroğlu Ankara Esenboğa Havalimanı’na nöbetçi müdür, Çanakkale Havalimanı’na Denizli Havalimanı Müdür Yardımcısı Yaşasın Şahbaz atandı.

Bodrum Havalimanı Başmüdür Yardımcısı Engin Zırhlıoğlu İşletme Başkan Yardımcısı, İşletme Başkan Yardımcısı Gökhan Sorkunlu Pazarlama Başkan Yardımcısı, Pazarlama Başkan Yardımcısı Doğan Değerli ise Kurumsal İletişim Müdürü olarak atandı.

Balıkesir Merkez Havalimanı Müdür Yardımcısı Filiz Bulut Yer Müdürlüğüne, Eğitim Müdür Vekili Sinan Yıldız ise KÖİ Başkan Yardımcılığına atandı.

İlginizi Çekebilir

Ali Erbaş’ı kaç kişi koruyor

Lüks ve şatafat tutkusuyla gündemde olan Diyanet İşleri Başkanı Ali Ebaş’ı adeta bir ordu koruyor. …

Sınırsız Hosting