Ana Sayfa / Yaşam / Diamond Elite Platinum Plus bilet fiyatı

Diamond Elite Platinum Plus bilet fiyatı

Cem Yılmaz yeni gösterisi bilet fiyatları Mart 2019. Diamond Elite Platinum Plus ne zaman başlıyor? Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sahnelere yeni gösterisi Diamond Elite Platinum Plus ile dönüş yapacağını açıkladı. Kısa sürede biletlere yoğun ilgi gösterilmesinin ardından biletler karaborsaya düştü. Peki merakla beklenen Diamond Elite Platinum Plus ne zaman başlıyor? Cem Yılmaz’ın yeni gösterisinin bilet fiyatları ne kadar? Cem Yılmaz’ın 2019 stand up gösterisinin gösterim tarihi ne zaman?

Cem yılmaz yeni gösterisi Diamond Elite Platinum Plus ne zaman başlıyor? Hayranları tarafından büyük bir heyecanla beklenen Cem Yılmaz’ın yeni gösterisi 2019’un mart ayında gösterime giriyor. Birçok ülkede gerçekleşecek olan Diamond Elite Platinum Plus stand up gösterisi, yoğun ilgiyle karşılanıyor. Peki Cem Yılmaz’ın yeni gösterisinin bilet fiyatları ne kadar? Diamond Elite Platinum Plus ne zaman başlıyor? Cem Yılmaz stand up 2019!
DİAMOND ELİTE PLATİNUM PLUS NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Cem Yılmaz yeni gösterisi ‘Diamond Elite Platinum Plus’ ile martta turneye başlıyor.
Açılışı 9-10 Mart’ta Londra’da yapacak. 24 Mart’ta Amsterdam’da, 12 Nisan’da İsviçre Dübendorf’ta ve 18 Nisan’da Franfurt’ta seyirci karşısına çıkacak.
Gösterinin bilet fiyatları 370-1000 lira arasındaydı, ancak büyük rağbet görünce biletler karaborsaya düştü.

Londra gösterisi ‘viagogo’ sitesinde 2 bin 665 liraya kadar yükseldi. Frankfurt’ta ise 6 bin liradan alıcı buluyor.

“CMYLMZ – DIAMOND ELITE PLATINUM PLUS”

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, yeni gösterisini duyurdu.

Cem Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı açıklamada; yeni gösterisinin görselini paylaştı.
“CMYLMZ – DIAMOND ELITE PLATINUM PLUS” adlı yeni gösterisini hayranlarına müjdeleyen Cem Yılmaz şu mesajı yazdı: “Gösteri hazırlıyorum…İsmi duyan pahalı mı diyo 🙂 al sana konu…zaten konumuz da bu.Konunuz konumuzdur. Mart 2019”.

İlginizi Çekebilir

Semed Ötünç çetesine baskın

Bursa’da çökertilen çete Semed Ötünç örgütü çökertildi. Polisten Bursa’da suç örgütüne darbe. Semed Ötünç suçz …

Sınırsız Hosting