Ana Sayfa / Manşet / Dilencilerin Ramazan hasılatı

Dilencilerin Ramazan hasılatı

Dilencinin yarım günlük mesaisi 2 bin 500 lira. Ramazan’da dilenciler para basıyor sömürü ile insanların parasını alıyor. Dilenciler için ciro zamanı. Dilencilerin günlük kazanı 5 ila 15 bin lira arasında değişiyor.

Dilenciler darphane gibi para basıyor. Bir dilencinin günlük kazancı 5 ila 15 bin lira arasında değişiyor Özellikle Ramazan ayıda dilenciler her türlü istismarı ve sömürüyü yapıyor. Adana’nın Sarıçam ilçesinde sabahtan öğlene kadar dilenen bir şahsı yakalayan zabıta ekipleri üzerinde de 2 bin 110 TL ele geçirdi.

Sarıçam Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayını kullanarak vatandaşların dini duygularını sömürüp para kazanan dilencilere yönelik çalışma yaptı.

PARA ALDIĞINI FARK EDİP HAREKETE GEÇTİLER
Zabıta ekiplerinin yol kenarında dilenen bir kişiyi bir süre gözetledikten sonra sürekli para aldığını görüp yanına giderek dilencilik faaliyetini sonlandırıp zabıta müdürlüğüne götürdü.

ÜZERİNDEN 2 BİN 110 LİRA ÇIKTI
Burada yapılan üst aramasında dilenciden 2 bin 110 lira para çıkması zabıtayı bile şaşırttı. Zabıta paraya el koyarken şahsa da Kabahatler Kanunundan işlem yaptı.

İşte o dilenci ve topladığı paralar;

Dilencinin yarım günlük mesaisi: Üzerinden 2 bin 110 lira çıktı

Dilencinin yarım günlük mesaisi: Üzerinden 2 bin 110 lira çıktı

Dilencinin yarım günlük mesaisi: Üzerinden 2 bin 110 lira çıktı

İlginizi Çekebilir

Tekirdağ’da aile faciası

Emniyette teknisyen olarak çalışan adam 5 yaşındakı çocuğunu ve karısını öldürüp intihar etti. Tekirdağ’da cinnet …

Sınırsız Hosting