Ana Sayfa / Kadınca / Dina Manzo hırsız kurbanı
DİNA MANZO

Dina Manzo hırsız kurbanı

Ünlü TV yıldızı Dina Manzo ve erkek arkadaşı David Cantin, evlerine giren iki hırsız tarafından darp edildi değerli eşyaları çalındı. ABD’li ünlü televizyon yıldızı Dina Manzo ve erkek arkadaşı hastaneden rapor aldı. 

ABD’li eski realite yıldızı Dina Manzo evine giren hırsızlar tarafından darp edilip soyuldu. Amerikan medyasındaki haberlere göre dina Manzo ve erkek arkadaşı david Cantin evlerinde iki hırsız tarafından önce dövüldü, elleri bağlandı ve hırsızlar evdeki değerli eşyaları alıp kaçtı. Avukatına göre, New Jersey’li eski Real Housewives of Stars, Dina Manzo geçen hafta New Jersey’deki konağında rehin alındıve dövüldü.

DİNA MANZO YÜZÜNDEN YARALANDI

Realite Show yıldızı Dina Manzo’nun soyulması ve darp edilmesi dünya magazin sitelerinde de haber oldu.Eski realite yıldızının avukatı ABC News’e yaptığı açıklamada, “Dina ve David açıkça travmatik ve şiddet içeren ev işgalinden ve soygundan sarsıldı. Hiç kimse yaptıklarını yaşamamalı “dedi.

DİNA MANZO AVUKATINDAN AÇIKLAMA

Bildiride, “Kolluk kuvvetlerine ve diğer acil müdahale memurlarına minnettar olduklarını ve herkesin endişesini ve iyi dileklerini takdir ediyoruz” dedi.

Holmdel Belediye Polis Pazar günü yaptığı açıklamada, Manzo ve Cantin, iki soyguncu bulduklarında Cumartesi gecesi New Jersey konağına döndüler.

Polisin raporuna göre, Cantin daha sonra bir beyzbol sopasıyla dövüldü, Manzo birkaç kez yüzüne vuruldu ve polisin raporuna göre iki kişi daha sonra evin içine bağlandı.

Hırsızlar sahneyi para ve mücevher dahil olmak üzere çalınan mülklerden kaçtılar.

Holmdel Belediye Polis Departmanı ile ortak bir soruşturma yürütmekte olan Monmouth İl Savcılığı, bugüne kadar tutuklama yapılmadığını ABC News’e Pazartesi günü bildirdi.

Manzo ve Cantin, polisin “yüz yaralanmaları” olarak nitelendirdikleri şey nedeniyle tedavi altına almak için yerel bir hastaneye kaldırıldı. Başarılı bir işadamı olan Cantin de burnunun kırıldı.

İkisi de daha sonra hastaneden taburcu edildi.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting