Ana Sayfa / Spor / Dinamo Kiev-Fener canlı izle

Dinamo Kiev-Fener canlı izle

Canlı Dinamo Kiev-Fenerbahçe izle. 3 Kasım Exxen canlı maç izle. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu 6’ncı ve son maçında Polonya’da Dinamo Kiev’in konuğu olacak. Son müsabakalar öncesinde Fransa’nın Rennes takımının 1 averaj önünde liderlik koltuğunda bulunan Sarı-Lacivertliler, grubu zirvede bitirmek için sahaya çıkacak.

Dinamo Kiev-Fenerbahçe canlı maç 3 Kasım Exxen izle. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu 6. ve son maçında bugün deplasmanda Ukrayna’nın Dinamo Kiev takımıyla karşılaşacak. Polonya’nın Krakow kentindeki Cracovia Stadı’nda oynanacak ve TSİ 23.00’te başlayacak karşılaşmayı Hırvatistan Futbol Federasyonundan hakem Duje Strukan yönetecek. Müsabakada Strukan’ın yardımcılıklarını Bojan Zobenica ve Alen Jaksic yapacak. İki takım arasında grupta İstanbul’da oynanan ilk karşılaşmayı Fenerbahçe 2-1 kazanmıştı. Son müsabakalar öncesinde 11 puanla Fransa’nın Rennes takımının +1 averaj önünde liderlik koltuğunda bulunan Sarı-Lacivertliler, grubu zirvede bitirmek için sahaya çıkacak. Fenerbahçe, grubu lider bitirmek için Dinamo Kiev karşısında kazanmanın yanı sıra averajını yükseltmeye de çalışacak. Sarı-Lacivertlilerin takipçisi Rennes ise AEK Larnaca ile evinde karşılaşacak.

Fenerbahçe, Dinamo Kiev karşısında 4 oyuncusundan yararlanamayacak. Sarı-Lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Mert Hakan Yandaş, Diego Rossi, Gustavo Henrique ve Luan Peres, önemli karşılaşmada forma giyemeyecek. Sakatlığını atlatan Joshua King ise teknik direktör Joge Jesus’un kendisine şans vermesi halinde formasına kavuşacak.

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 6. ve son maçında Ukrayna’nın Dinamo Kiev takımına konuk olacak Fenerbahçe, Avrupa kupalarında 252. karşılaşmasına çıkacak. Sarı-Lacivertli ekip, Avrupa kupalarında oynadığı 251 müsabakada 93 galibiyet, 55 beraberlik ve 103 mağlubiyet yaşadı. Bu maçlarda rakip fileleri 323 kez havalandıran Fenerbahçe, kalesinde ise 365 gol gördü. Fenerbahçe, eski adıyla UEFA Kupası, yeni adıyla ise UEFA Avrupa Ligi’nde 134. maçına çıkacak. Sarı-Lacivertliler, daha önce bu kulvarda oynadığı 133 müsabakada 58 galibiyet, 33 beraberlik ve 42 mağlubiyet yaşadı. Fenerbahçe rakip filelere 188 gol gönderirken, kalesinde 169 gol gördü. Sarı-Lacivertliler, yeni adıyla UEFA Avrupa Ligi’nde ise 79 maça çıktı. Bu müsabakalarda 40 galibiyet, 23 beraberlik ve 16 yenilgi yaşayan Fenerbahçe, 116 gol atarken, 78 gol yedi.

FENERBAHÇE DİNAMO’YA HAZIR

UEFA Avrupa Ligi B grubu son hafta maçında deplasmanda Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B grubu 6. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Dinamo Kiev maçı hazırlıklarını dün Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı idmanla noktaladı. Teknik Direktör Jorge Jesus yönetiminde yapılan antrenman ısınma ve koşu ile başladı. Sarı-Lacivertli futbolcular antrenmanın basına kapalı kısmında ise Dinamo Kiev maçının taktiği üzerinde durdu. Fenerbahçe, dün saat 16.00’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Polonya’nın Krakow şehrine hareket etti.

DÜNYA DEVLERİ DEREAĞZI’NA GELİYOR

Fenerbahçe Futbol Akademi’nin bu sezon başlattığı ‘Her ay bir turnuva’ projesinin üçüncü ayağı Uluslararası 11 Yaş Altı Can Bartu Turnuvası, dünyaca ünlü kulüplerin de katılımıyla gerçekleştirilecek. Toplamda 5 ülkeden 16 takımın katılacağı turnuvada, genç yetenekler sahne alacak. 16 Kasım Çarşamba Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde günü gerçekleştirilecek organizasyonda, Inter, Juventus, CSKA Sofia, Neftçi Bakü, Atletico Madrid, Villarreal, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Altınordu, Göztepe, Altay, Manisa FK, Adana Demirspor, İBB Futbol Kulübü ve Gölcük Karadeniz SK yer alacak. Fenerbahçe Futbol Akademi, proje kapsamında daha önce iki kez daha amatör kulüpleri ağırlamıştı.

İlginizi Çekebilir

Canlı Galatasaray-Fenerbahçe izle

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi başlama saati ve tarihi. canlı maç izle GS-FB saati ve kadroları belli oluyor. …

Sınırsız Hosting