Ana Sayfa / Yaşam / Diriliş Ertuğrul son bölüm izle (134 bölüm Diriliş Ertuğrul)

Diriliş Ertuğrul son bölüm izle (134 bölüm Diriliş Ertuğrul)

Diriliş Ertuğrul son bölüm izle, seyret soruları. 134. Bölüm Diriliş Ertuğrul izle fragmanı. Diriliş Ertuğrul yeni bölüm (Diriliş Ertuğrul 134. bölüm) fragmanı izle. Diriliş Ertuğrul’da büyük gelişmeler yaşanıyor ve iktidar savaşı hız kazanıyor. Diriliş Ertuğrul’da yeni bölüm fragmanının yayınlanmasıyla heyecan seviyesi de zirveye ulaştı. Diriliş Ertuğrul 134. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Zor durumda kalan Ertuğrul ve çocukları için tehlike büyük. Ertuğrul Bey’in çocukları hakkında “Gerekirse bu yolda ölürler, ben evlatlarımı böyle yetiştirdim.” demesi durumun vehametini ortaya koyuyor. Diriliş Ertuğrul yeni bölümde neler olacak sorusu 134. bölüm yayınlandığında cevap bulacak. Heyecan yaratan 133. son bölümde başka neler yaşandı?

Yeni bölüm Diriliş Ertuğrul seyret. izle. 134. bölüm Diriliş Ertuğrul izle konusu ve fragmanı. Diriliş Ertuğrul dizisi 133. Son bölümü ile TRT1’de ekrana geldi. Son bölümde Ertuğrul ve İlbilge’nin evliliği önünde hiçbir engel kalmıyor. Sadece çocukların endişelerini gidermeleri gerekiyor. Beybolat’ın zehirlenmesi Dragos’un sonunu da yaklaştırıyor. O da bunun farkında ve Ertuğrul’u öldürmek için yeni bir plan yapıyor. Oyuncu kadrosunda Engin Altandüzyatan, Hülya Darcan, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Batuhan Karacaya gibi isimleri barındıran Diriliş Ertuğrul son bölümde başka neler yaşandı? Diriliş Ertuğrul 133. Son Bölüm izleme linki ve 134. yeni bölüm fragmanı hakkında merak ettiklerinizi haberimizde bulabilirsiniz…

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? BÖLÜM ÖZETİ

Ertuğrul, Emir Bahatttin’in ölüm haberini veriyor. Ama ona göre yeni Emir Bahattinler de yolda. Ertuğrul, Selcan’dan Beybolat’ın zehirlendiğini duyuyor. Artuk Bey Beybolat’ı tedavi etmeye çalşıyor. Sırma ve İlbilge de ağabeylerinin başından ayrılmıyor. Artuk Bey, Beybolat’ın biri tarafından zehirlendiğini söylüyor. Ayrıca eğer tahmin ettiği zehirse bundan kurtulanı görmediğini de anlatıyor.
DRAGOS: NE OLURSA OLSUN BUGÜN ERTUĞRUL’U ÖLDÜRECEĞİM

Dragos, Kervansaray’ı basanın Ertuğrul olduğunu öğreniyor. Böylece zehri Ertuğrul’un içmediğini de anlıyorlar. Dragos zehiri oradan almak istiyor. Dragos, Ertuğrul’un sıradaki hedefi olan kaleye yürüyeceğini söylüyor. Dragos alacakları tedbirlerin işe yaramayacağının farkında o yüzden ‘ne olursa olsun bugün Ertuğrul’u öldüreceğim’ diyor.
BEYBOLAT GÖZLERİNİ AÇIYOR

Beybolat gözlerini açıyor. Ertuğrul da onu ziyarete geliyor. Beybolat çok yorgun olduğunu anlatıyor ve ona ne olduğunu bilmediğini söylüyor. Artuk Bey, Beybolat’ın zehirlendiğini ve bunun bizans olduğunu söylüyor. Çünkü zehrin kadim Bizans zehri olduğunu anlatıyor. Ertuğrul, bunu yapanın Dragos olduğunu anlıyor. İlbilge ve Sırma ağabeyinin yanına koşuyor. Beybolat, İlbilge’ye Sırma’nın kıskanç bakışları arasında ‘senin düğününü etmeden göçmeye niyetim yok’ der.
ERTUĞRUL GÜÇLENİYOR

Emir Bahattin’in öldüğünü duyan Türk obaları toy için geliyor. Ertuğrul ‘benimle bu yolda canından serden geçen gelecek’ diyor. Ertuğrul büyük destek alıyor.

İlginizi Çekebilir

Gaziantep’te kazada astsubay öldü

Gaziantep son dakika kaza haberi hayatını kaybeden Astsubay adı ve nereli bilgisi. Gaziantep’te yolcu midibüsü …

Sınırsız Hosting