Ana Sayfa / Kime Ait / Doğuş Otomotiv değişen yöneticiler
doğuş otomotiv

Doğuş Otomotiv değişen yöneticiler

Doğuş Otomotiv bünyesindeki araba markalarının yöneticileri değişti. hangi markanın yeni yöneticisi kim oldu Hürriyet’te ayrıntılarıyla yer aldı. 

Doğuş Otomovi’in bünyesinde barındırdığı otomobil markalarının üst düzey yöneticileri değişti. Türkiye’nin en çok araç satan firması olan Doğuş Otomotiv değişen ve gelişen şartlara göre yenilenmeye gitti. Hürriyet’te yer alan bilgiye göre. Bünyesinde Volkswagen, Audi, Seat, Porsche, Skoda, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Scania ve Krone gibi markaları barındıran Türkiye’nin en büyük otomotiv distribütörü Doğuş Otomotiv’de tüm yönetim kademesi yer değiştirdi.
Audi’nin Genel Müdürü Gino Bottaro Vedat Uygun’un yerine Volkswagen’in başına, Skoda’nın Genel Müdürü Tolga Şenyücel ise Kerem Güven’in yerine Volkswagen Ticari Araçlar’ın başına geçti. Son dakika… Doğuş Otomotiv’de tüm taşlar yerinden oynadı
Volkswagen’in Genel Müdürü Vedat Uygun ise yönetim kurulu üyesi oldu. VW Ticari’nin eski Genel Müdürü Kerem Güven Audi’nin başına geçerken, Skoda’nın Genel Müdürü ise Zafer Başar oldu. Doğuş Oto’nun Genel Müdürü ise Osman Yelkenci oldu. Doğuş Otomotiv’de bir tek Seat, Porsche ve DOD’un Genel Müdürü değişmedi. Anıl Gürsoy yeni dönemde de 3 markanın başında yer alacak.

KAYNAK: HÜRRİYET

İlginizi Çekebilir

İstanbul’da ulaşıma kısıtlama 1 Mayıs

1 Mayıs İstanbul ulaşıma kısıtlama ve kapanacak güzergahlar. İstanbul 1 Mayıs gösterileri ve taksim yasağı. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting