Ana Sayfa / Kadınca / Dün gece Survivor 2022 elenen 16 Mart

Dün gece Survivor 2022 elenen 16 Mart

Survivor All Star 2022 Evrim elendi mi, Berna elendi mi sorusu. dün gece 2022 Survivor All Star elenen isim Barış mı, Mert Mi, Berna mı yoksa Evrim mi sorusu. Perviz 5. eleme adayı olarak ünlülerden Adem Kılıççı oldu. Evrim Survivor 2022 Al Star’a veda edebilir. Mert Survivor 2022 elendi mi dün gece merak ediliyordu. Berna elenen isim oldu.

Survivor’da dün gece kim elendi 16 Mart 2022 sorusu. Survivor All Star 2022 elenen yarışmacı Mert mi, Berna mı, Barış mı yoksa Evrim mi merak ediliyordu. Survivor All Star 2022 son dokunulmazlık yarışmasını ünlüler takımı kazanmıştı. Bu arada Acun Ilıcalı canlı Galatasaray-Barcelona maçının tüm Survivor yarışmacılarınca izlenmesine izin verdi. Survivor’da iki eleme adayı da belli oldu. Böylece Mert Öcal ve Barış Murat Yağcı potadaki isimler arasında yerini aldı. Bu noktada ise “16 Mart 2022 Survivor kim elendi, gitti, eleme adayları kimler oldu?” soruları yanıt arıyor.

ADEM KILIÇÇI ELENME ADAYI OLDU

Adadan gidecek olan isim SMS oylaması ile belirlenecek. Adeta şampiyonlar ligi gibi güçlü isimlerin bulunduğu yarışmada elenecek her isim çok kritik. Peki, 16 Mart 2022 Survivor kim elendi, sürgün adasına kim gitti, eleme adayları kimler oldu? İşte detaylar.
Survivor haftanın eleme adaylarının belli olmasının ardından kim elendi sorusu ile gündemdeki yerini aldı. Ünlüler takımı peş peşe kaybettiği dokunulmazlıkların ardından iki eleme adayı çıkardı. Böylece ünlüler takımından Mert öcal ve Barış Murat Yağcı potada yer aldı. Şimdi ise programın sıkı takipçileri “16 Mart 2022 Survivor kim elendi, kim gitti, eleme adayları kimler oldu?” sorularına yanıt aramaya başladı. Konsey akşamı bu noktada merakla bekleniyor. Peki, 16 Mart Survivor kim elendi? İşte tüm detaylar…
SURVIVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

16 MART SURVİVOR 2022 ELENEN İSİM

Survivor All Star’da haftanın ilk eleme adayı Mert olmuştu. 2. eleme adayı ise bu gece belli oldu ve bu isim de Barış Murat Yağcı oldu…
Potaya giren Barış, “Düşüncelere saygım var ama belli isimler kaldı. Performansımı da yükseltemediğim için elimde birşey kalmıyor. Yanlış birşey söylediysem kusura bakmasınlar. Bence olumlu yönlerim var onları görmeleri lazım. ” dedi.
SURVİVOR KİM ELENDİ?

Elenen isim bu akşamki bölümün ardından belli olacak.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI VE İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KAZANAN TAKIM…

Salı akşamı ünlüler ve gönüllüler takımı, hem dokunulmaz olmak hem de iletişim ödülünün sahibi olmak için parkurda karşı karşıya geldi. Haftanın iletişim ödülü ise ailelerden gelen fotoğraflı elektronik postalar oldu.
Kadınlar mücadelesini kazanan ünlüler takımı oldu. Erkekler yarışını gönüllüler aldı ve oyun en iyilere kaldı. Dokunulmaz olan takım gönüllüler!
Oyunu kaybeden ünlüler, peş peşe kaçırdıkları iletişim ödülü sonrası gözyaşlarına boğuldu. Gönüllüler ise karşı takımın bu kadar üzüldüğünü görünce her birine ayrı aryı destek olmaya gayret ettiler.

BERNA SURVİVOR ALL STAR 2022 ELENDİ.

İlginizi Çekebilir

Prof. Dr. Nurcan Meral Özel neci, nereli ve kim?

Nurcan Meral Özel aslen nereli, eğitimi, yaşı, meleği bilgileri. Yeni Kandilli müdürü  Prof. Dr. Nurcan …

Sınırsız Hosting