Ana Sayfa / İlginç / Dün gece Survivor Hayrettin elendi

Dün gece Survivor Hayrettin elendi

Survivor 2021 dün gece elenen isim ünlülerden Hayrettin oldu. Survivor’da dün akşam ünlüler ve gönüllüler takımı iletişim ödülü için mücadele verdi. Sevdikleri ile iletişime geçen yarışmacılar ardından ada konseyine giderek eleme heyecanı yaşadı. Peki, Survivor iletişim ödülü ne oldu? Survivor’da kim elendi? İşte Survivor 16 Şubat ayrıntıları.

Hayrettin Survivor 201’den elenen isim oldu dün gece. Survivor 2021 elenen ünlü kim oldu sorusu yanıtını buldu. TV 8 dün gece Survivor 2021 neler yaşandı kim hangi oyunu kazandı kim elendi bilgisi.

İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’da gönüllüler daha önce iletişim ödülü almadıkları için bu ödül için tüm enerjileri ile parkura çıktı. Yarışmacılar için tüm oyunların ve ödüllerin en kritiği olan iletişim ödülü mücadelesi nefesleri kesti. Ünlülerde 9. sayı Doğan ile geldi. 16 Şubat iletişim oyununu ise Ayşe’ye karşı Merve alınca ünlüler takımı iletişim oynunu kazanmış oldu.
İLETİŞİM ÖDÜLÜ NEYDİ?

Son olarak sembol oyununu gerçekleştiren takımlardan iki isim hem sembolü hem de ödülü kazanmıştı. Gönüllülerden Poyraz, ünlülerden de Gonca sembolü aldı. Poyraz beraberinde; Reşat, Hanzade ve Yunus Emre’yi mercimekli köfte ödülüne götürürken, Gonca ise Merve, Melis ve İlayda’yı seçti. Salı akşamki bölümde ise aileleri ve arkadaşlarından herhangi bir haber almak için ünlüler ve gönüllüler iletişim oyununa çıktı. Yarışmanın ödülü ise bir arkadaşla WhatsApp yazışması oldu.


SURVİVOR’DA KİM ELENDİ?
Dokunulmazlık mücadelesini kaybeden ünlüler, ilk olarak yedeklerden yarışmaya katılan Doğan’ı ilk aday çıkarmıştı. Sonrasında ise Hayrettin ile Çağrı arasındaki yarı sonucunda ikinci eleme adayı da Çağrı olarak açıklanmıştı.

Ünlülerden SMS birincisi Batuhan Karacakaya, Hayrettin’i üçüncü isim olarak duyurdu.

Ünlüler takımı geçtiğimiz iki dokunulmazlık oyununu üst üste kaybederek iki eleme adayını da kendi takımlarından çıkardılar. Ünlüler takımında bir kişi Survivor 2021’den ayrıldı. En az oyu alan Hayrettin adaya veda etti.
15 ŞUBAT
SURVİVOR’DA ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor’da Acun Ilıcalı 15 Şubat ödülünü açıkladı. Buna göre kazanan takım, çift kişilik iki yatağı bir hafta boyunca kullanabilecekti. Aynı zamanda oyunu kazandıkları anda ve ertesi sabah menemen ve birer dilim ekmek de yarışmacılara verilecekti. Nefes kesen voleybol oyunu ile mavi ve kırmızı takımlar karşı karşıya geldi. İlk etapta gönüllüler oyunu önde götürdü ve ünlüler takımından Batuhan ise takımına tepki gösterdi. Ardından Öykü Çelik ile aralarında şiddetli tartışma yaşandı.8-9’luk skorla önde olan ünlüler en iyi oyuncularını sahaya çıkardı. Gönüllüler kritik sayıyı alarak skoru 9-9’a eşitledi. Kıyasıya rekabet sonrası kazanan gönüllüler oldu. Ilıcalı, maç sonrası değerlendirmesinde gönüllüler takımında Aleyna Kalaycı ve yeni yarışmacı Berkay’ı performansı nedeniyle tebrik etti.
SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Sembol oyununun ödülü mercimek köftesi oldu. Kazanan kişi yanında üç yarışmacıyla ödüle gidebiliyordu. Ünlüler takımında finale kalan erkeklerde Batuhan oldu.

Batuhan ile Poyraz arasındaki yarışın ardından gönüllülerden Poyraz erkeklerde sembolün sahibi oldu.

İlginizi Çekebilir

Seyahat öncesi araç bakım tüyoları

Yola çıkmadan arabanın nesine bakılır, uzun yol öncesi araç bakım tüyoları neler kontrol edilmeli. Seyahat …

Sınırsız Hosting