Ana Sayfa / Kime Ait / Dünyanın en pahalı park yeri satıldı

Dünyanın en pahalı park yeri satıldı

Hong Kong’da dünyanın en pahalı tek araçlık park yeri satıldı. Dünyanın en pahalı toprak parçası Hong Kong’da 4 metrekarelik bir otopark oldu. Hong Kong’da dört metrekarelik bir park yeri 760 bin dolara (3 milyon 450 bin lira) satıldı. Bu satış, en pahalı toprak parçası olarak tarihe geçti.

Dünyanın en pahalı otoparkı ve park yeri Hong Kong’da. Dünyanın en pahalı apartman dairesi de Hong Kong’da bulunuyor. South China Morning Post gazetesinin haberine göre; bir çift tarafından satın alınan park yeri 9 ay sonra 760 bin dolara (3 milyon 450 bin lira) satıldı.

Kowloon bölgesindeki bulunan alan metrekaresine 190 bin dolar değeri ile dünyadaki en pahalı toprak parçası oldu. Geçen ay Hong Kong’ta satılan 149 milyon dolarlık daire satışı dünyanın en pahalı apartman dairesi ünvanını almıştı.

Hong Konglu emlak analisti Sandia Lau alanın fiyatıyla ilgili, “Lüks bir bölgede yaşanan bir satış. Bir daire 12.7 milyon dolar bu muhitte. Park yeri parasını umursamayacak insanların oturduğu bir bölge” diyor.

İlginizi Çekebilir

GPT-4o özellikleri kurulumu

OpenAl yeni yapay zekası ücretsiz. GPT-4o nasıl kurulur, özellikleri ve teknik bilgileri. Yapay zeka sohbet …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting