Ana Sayfa / Manşet / Durmisi Fenerbahçe’de

Durmisi Fenerbahçe’de

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi. Riza durmisi Fenerbahçe’ye imza atıyor anlaşma tamam. Peki Futbolcu Riza Durmisi aslen nereli, kaç yaşında hangi takımlarda oynadı ve Riza Durmisi bonservis bedeli ve alacağı ücret ne kadar sorusu. Fenerbahçe, sol bek Durmisi’nin 1 yıllığına kiralanması için Lazio ile büyük ölçüde anlaştı

Futbolcu Riza Durmisi, Fenerbahçe’ye imza atıyor.  TRT Spor’da yer alan habere göre Sarı-Lacivertli ekip sol bek Durmisi ile anlaşmaya vardı.

RİZA DURMİSİ ASLEN NERELİ, YAŞI, KARİYERİ

Riza Durmisi kimdir?
Arnavut kökenli Riza Durmisi, 8 Ocak 1994 tarihinde Danimarka’nın Ishoj kentinde dünyaya geldi.Danimarka Kopenhagen doğumlu futbolcu Riza Durmisi 1994 yılında dünyaya gelmiştir. Annesinin ismi Imran Durmisi babasının ise Alirami Durmisi’dir. Futbol kariyerine doğup büyüdüğü Danimarka’da Bröndby takımı alt yapısı ile adım atmış ardından A Takıma kadar yükselmeyi başarmıştır. Bröndby takımının tüm alt yapı kategorilerinde forma giymiş ve 2016 sezonunda İspanya’nın Real Betis takımına, 2018 sezonunda ise 7,5 Milyon Euro karşılığında İtalyan ekip Lazio’ya transfer olmuştur.

Geçmiş sezonlarda ismi sık sık Galatasaray ile anılan futbolcu 2019 sezonunda ise Beşiktaş takımının transfer listesine girmiştir.

Boyu 1,69 cm, kilosu ise 67’dir. Sol Bek mevkide oynamaktadır. Danimarka Milli Takımı’ndada görev alan Durmisi aslen baba tarafından Arnavut kökenlidir. Bugüne kadar toplam 23 kez Danimarka A Milli takım formasını giymiştir. Ayrıca 7 kez Danimarka U16, 27 kez U19, 15 kez U19 ve 8 kez de Danimarka U21 Milli takım formaların giydi.

İlginizi Çekebilir

Cuma okullar tatil mi 10 Mayıs

10 Mayıs Cuma okular tatil mi, öğretmenler derse neden girmeyecek. kullarda cuma günü ders yapılmayacak …

Sınırsız Hosting