Ana Sayfa / Sağlık / e-Nabız depremzede yakınları bilgi alma

e-Nabız depremzede yakınları bilgi alma

Depremzede yakınları-Nabız üzerinden bilgi alabilecek hastaları ve yaralıları için. Depremzedelerin birinci ve ikinci derece yakınları e-Nabız’dan yaralıları hakkında bilgi edinebilecek. e-nabız depremzede sağlık durumu bilgisi.

e-Nabız depremzedeler için güncellendi, depremzedeler yaralıları için e-Nabızdan bilgi alabilecek. Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7’lik depremden etkilenenlerin birinci ve ikinci derece yakınlarının e-Nabız üzerinden bilgi alabileceği belirtildi.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6’lık depremlerin ardından bilanço ağırlaşıyor. Arama kurtarma çalışmaları ise devam ediyor.

Yapılan son açıklamaya göre Kahramanmaraş merkezli depremlerde 9 bin 57 kişinin hayatını kaybettiği, 52 bin 979 kişinin yaralandığı, 6 bin 444 binanın yıkıldığı bildirildi.

Cep telefonları için geliştirilen e-Nabız uygulaması üzerinden yapılan bilgilendirmede, yakınlarının depremzedelerin sağlık durumlarını söz konusu uygulama üzerinden öğrenebileceği ifade edildi.

Bilgilendirmede, “Depremden etkilenen birinci ve ikinci derece yakınlarınız hakkında bilgiye https://enabiz.gov.tr üzerinden ulaşabilirsiniz” denildi.

İlginizi Çekebilir

Prostat kanseri için yeni çare

Prostat kanserine yeni çözüm ve çare geliyor. Prostat sorunları için en etkili çözüm ve prostat …

Sınırsız Hosting