Ana Sayfa / Gündem / Ebrar Karakurt’a kaptan desteği

Ebrar Karakurt’a kaptan desteği

Ebrar Karakurt’a kaptanı Eda Erdem de destek verdi. hemcinsiyle aşk yaşayan voleybolcu ebrar Karakurt’a tepkiler de destekler de artıyor. Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı kaptanı Eda Erdem, sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafla Ebrar Karakurt’a destek oldu.

Kadın milli voleybolcu Ebrar Karakurt, aşkının bir kadın olduğunu açıkladı ortalık karıştı. Ebrar Karakurt’a destek de tepki de aynı anda yükseldi.

Voleybolcu Ebrar Karakurt’a kız arkadaşı ile ilgili paylaştığı fotoğraf sonrası sosyal medyadan gelen tepkilere karşı Karakurt’a destek yağdı.

Ebrar’ın takım arkadaşı Eda Erdem‘de bir fotoğraf paylaşarak Ebrar Karakurt’a destek oldu.

Erdem, fotoğrafa,  “Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz” notunu düştü.

NE OLMUŞTU?

Karakurt sosyal medya hesabından kız arkadaşıyla paylaştığı fotoğraf sonrası çok sayıda eleştiri ve destek mesajı almıştı.

FEDERASYON’DAN EBRAR KARAKURT’A DESTEK

Türkiye Voleybol Federasyonu Milli Takımlardan ve Basından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kurtaran Mumcu, gericilerin hedef gösterdiği voleybolcu Ebrar Karakurt’la ilgili açıklama yaptı.

Voleybolmagazin.com’a açıklama yapan Mumcu, “Ebrar Karakurt, Türk voleybolunun yetiştirdiği en önemli ve istikbal vaadeden oyuncularından biridir. Sahada cesur, yürekli ve savaşçı ruhu ile oynayan ülkesini ve bayrağını en iyi şekilde temsil etmek için terinin son damlasına kadar akıtan savaşçı sporcudur. Herkesin özel hayatı kendisine aittir. Gerisi lafı güzafdır” dedi.
Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Ebrar Karakurt’un kız arkadaşıyla paylaştığı fotoğraf gericiler tarafından hedef alınmıştı. Genç voleybolcu için binlerce destek mesajı paylaşılmıştı.

İlginizi Çekebilir

Muharrem Erkek tüm müdürleri görevden aldı

Çanakkale son dakika haberleri. Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, belediyedeki tüm müdürleri görevden aldı. Muharrem …

Sınırsız Hosting