Ana Sayfa / Kime Ait / Ecmel Ayral neci, kim ve nereli?

Ecmel Ayral neci, kim ve nereli?

Ecmel Ayral neci, nereli, kim ve alanı ne soruları. Doç. Dr. Ecmel Ayral hangi üniversitede alanı ne kimdir bilgileri. Doç. Dr. Ecmel Ayral ile ilgili tüm merak edilenler ve hakkında bilgi isteyenler için özel makale. 

Ecmel Ayral memleketi neresi, kaç doğumlu, eğitimi ve kimdiri aranıyor. Ecmel Ayral ile ilgili tüm bilgiler ve yaşamı. Son zamanlarda merak edilen isimler arasından yer alan Doç.Dr.Ecmel Ayral ile ilgili araştırmalar yapılıyor. İnternet kullanıcıları tarafından arama motorlarında Doç.Dr.Ecmel Ayral’ın kim olduğu araştırılıyor. Arama motorlarında Doç.Dr.Ecmel Ayral kimdir?

ECMEL AYRAL ÜNİVERSİTESİ, ALANI VE UZMANLIK YERLERİ

Son zamanlarda merak edilen isimler arasından yer alan Doç.Dr.Ecmel Ayral ile ilgili araştırmalar yapılıyor. İnternet kullanıcıları tarafından arama motorlarında Doç.Dr.Ecmel Ayral’ın kim olduğu araştırılıyor. Arama motorlarında Doç.Dr.Ecmel Ayral kimdir? Doç.Dr.Ecmel Ayral nereli ve kaç yaşındadır? Doç.Dr.Ecmel Ayral nerede görev yapıyor? Gibi sorgulamalar gerçekleşiyor. Doç.Dr.Ecmel Ayral’ın biyografisini haberimizde derledik.
Doç.Dr.Ecmel Ayral kimdir?
Akademik alanı olan Organizasyon Teorisi ve Kaos Teorisi odaklı bir yaklaşımla Boğaziçi Üniversitesi ve Istanbul Bilgi Üniversitesi bünyesinde İşletme alanında çeşitli dersler vermektedir. Kurumsal gelişim ve eğitim alanında da faaliyet gösteren Ayral bir çok büyük kurum için çok sayıda eğitim ve gelişim programları düzenlemiş ve yönetmiştir.

Profesyonel hayatı boyunca hep birden fazla şapka taşıyan Ayral girişimci, Y.K Üyesi, danışman, yönetici, yatırımcı, eğitmen gibi çeşitli rolleri eş zamanlı olarak üstlendiği girişimlerin içinde bulunmaya devam etmektedir. Güncel odak alanları olan finansal varlık yönetimi, gayrimenkul geliştirme ve online eğitim/gelişim projelerinde kurucusu olduğu şirketler ve projelere dair kısa bilgi aşağıda sunulmuştur:Varlık Yönetimi: Vera Varlık A.Ş. bankaların sorunlu dosyalarını satın alıp tahsilat için çözümler geliştiren bir kurumdur.

Krea-Sirius: TomTom Gardens işimli projesi 2015 yılında Türkiye’nin en iyi konut projesi seçilmiştir. 2017 yılı itibarı ile Prima Collection isimli proje ile Portekiz’de gayrimenkul geliştirmeye başlayacaktır.

Eğitim Teknolojileri: Kendi geliştirdiği UnLearn-X isimli pedagojik modeli kullanarak eğitim kurumları ve ticari kurumların yetenek gelişimi ihtiyaçlarını karşılayan online eğitim içerikleri hazırlayıp sunan bir girişimdir.Ortak Çalışma Mekanı: Joint Idea bireylerin ve kurumların ortak akıl, yetkinlik ve kaynak gelişimini hedefleyen bir girişimdir.

İlginizi Çekebilir

Servet Yardımcı neci, nereli ve kim?

Servet Yardımcı aslen nereli, yaşı, eğitimi ve kimdir bilgileri. TFF Başkan adayları kimler, hangi isimler …

Sınırsız Hosting