Ana Sayfa / Genel / Serdar Öktem tutuklandı (Av. Serdar Öktem kim)

Serdar Öktem tutuklandı (Av. Serdar Öktem kim)

Serdar Öktem, Sinan Ateş cinayetinden tutuklandı. sinan Ate cinayeti sonrası tutuklananların sayısı ve isimleri giderek artıyor. MHP’li Avukat Serdar Öktem de tutuklandı. 30 Aralık 2022’de Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Sinan Ateş davasında tutuklu sayısı 18 oldu. Dün gözaltına alınan avukat S.Ö. çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Serdar Öktem neci kim ve nereli bilgileri sitenizde mevcut. Avukat  Serdar Öktem Sinan Ateş cinayeti kapsamında tutuklanan isimlerden biri oldu. Eski Ülkü Ocakları Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş cinayeti soruşturması kapsamında dün gözaltına alınan avukat S.Ö. tutuklandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca açılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli avukat S.Ö’nün emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün bitirilmesinden sonra adliyeye sevk edilen S.Ö, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet savcısına ifade verdi.

Şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

TUTUKLU SAYISI 18 OLDU

Avukat S.Ö. ile gözaltına alınan T.D. ve E.Y. daha önce tutuklanmıştı. Böylece soruşturmada tutuklu sayısı 18 oldu.

NE OLMUŞTU?

Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile 30 Aralık 2022’de Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi’nde bir binadan çıktığı sırada motosikletli 2 kişinin silahlı saldırısına uğramıştı.

Saldırıda Bozkurt omzundan yaralanırken, Ateş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

SERDAR ÖKTEM NERELİ, GÖREVİ KİMDİRİ

Serdar Öktem kimdir? Türkiye gündemini sarsan Sinan Ateş cinayetinde gözaltı işlemlerinin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Tolgahan Demirbaş ve Avukat Serdar Öktem gözaltına alınmıştı. Son dakika haberine göre Avukat Serdar Öktem tutuklandı. Peki Avukat Serdar Öktem kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte tüm ayrıntılar!

SERDAR ÖKTEM KİMDİR?
Serdar Öktem, 2019 Genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul-3 13 .sıra adayıdır. Malatyalı olduğu söylenmektedir.
Galatasaray Spor Kulübü Kongre üyesi, Malatya Sivil Toplum Kuruluşları Genel Başkan Yardımcısı, Evkur Malatyaspor üyesi, Türkiye Tekvonda Federasyonu Hukuk Kurulu üyesi, Kansersiz Yaşam Derneği Hukuk Kurulu üyesi, Dünya Basın Mensupları Derneği Hukuk Kurulu üyesi, Malatyalı İş Adamları Derneği üyesi ve Türkiye Hukuk Enstitüsü üyesi…

Av. Serdar Öktem , Türk Dünyası ile ilgili yaptığı çalışmalar , insan hakları , özellikle kadın ve çocuk hakları ihlalleri ile toplumsal infial uyandıran konularla ilgili teklif veya davet beklemeden sosyal sorumluluk çalışmaları sürdürmekte ve bu konuların takipçisi olmaktadır.

Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde lisans yapmış, Marmara Üniversitesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü Yüksek Lisans yapmıştır.

Öktem iyi düzeyde ingilizce, orta düzeyde ise Almanca bilmektedir.

Sivil Toplum Kuruluşları:

Galatasaray Spor Kulübü
Kongre Üyeliği

Malatya Sivil Toplum Kuruluşları
Genel Başkan Yardımcılığı

Evkur Malatyaspor
Üye

Türkiye Tekvonda Federasyonu
Hukuk Kurulu Üyeliği

Kansersiz Yaşam Derneği
Hukuk Kurulu Üyeliği

Dünya Basın Mensupları Derneği
Hukuk Kurulu Üyeliği

Malatyalı İş Adamları Derneği
Üye

Türkiye Hukuk Enstitüsü
Üye

İlginizi Çekebilir

Pedofililerin organı kesilecek

Kazakistan’dan tarihi adım. Sapık ve sapkınların cinsel organı kesilecek. Kazakistan’da “pedofililerin cinsel organı kesilme” yasası …

Sınırsız Hosting