Ana Sayfa / Yaşam / EDHO 88 bölüm izle
EDHO NEREDE ÇEKİLDİ

EDHO 88 bölüm izle

EDHO yeni bölüm (Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88. Bölüm) izle, seyret ve fragmanı. Hızır’ın intikam planı hazır. EDHO’da yine kan gövdeyi götürüyor. atv EDHO 88. Bölüm ekrana geliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayınlanan 88. bölüm fragmanıyla izleyicilerine nefes kesen anlar yaşatacağının sinyallerini verdi. Ekranların herkes tarafından soluksuz olarak takip edilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümüyle salı akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Hızır Çakırbeyli, oğlunun intikamını misliyle almaya başlıyor. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı.

atv yeni bölüm EDHO (88. Bölüm EDHO) izle, seyret bilgileri ve yeni bölüm EDHO fragmanı büyük ilgi çekti. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayınlanan 88. bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında aksiyon iyice artıyor. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı.
SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

İşlediği suçun bedelini kendi rızasıyla ödeyen Ömer’i hapiste zor günler beklemektedir. Oğlunun, vicdanının sesini duymasına yardımcı olan Meryem ise içeriden gelen kötü haberlere katlanmak zorunda kalacaktır. Pudra Hakkı ile yapılan karlı ticaret masadaki bazı isimlerin aklını karıştırmayı başarır. Tehlikeli sularda yüzen masa üyelerinin, herkesi bir girdabın içine çekmesi an meselesidir. Hakkı’nın ortaklıktan bahsedip masaya oturmak istemesi de geri dönülmez bir yola girildiğinin göstergesidir. Başındaki türlü belalardan henüz kendini kurtaramamış Hızır ise dostu bildikleriyle bir savaşa girmenin eşiğindedir.

İlginizi Çekebilir

Korhan Berzeg gizemi çözüldü

Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’i yaban hayvanları parçalamış. Kayıp ekonomist gizemi çözüldü. Balıkesir’in Gönen ilçesinde tatil …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting