Ana Sayfa / Yaşam / EDHO son bölüm izle (112 BÖLÜM)

EDHO son bölüm izle (112 BÖLÜM)

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 112 bölüm son bölüm izle fragmanı. EDHO 111. bölüm Davut öldürüldü Ateş tarafından ve Hızır için artık intikam vakti. 112. bölüm Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz fragmanı ve olayları. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 111. son bölüm tamamı yayınlandı. Atv’nin reyting hükümdarı dizisi EDHO dün akşam yine evlerinize konuk oldu. Hayranlarını ekran başına kilitleyen Eşkiya dizisi yeni bölümüyle yine nefesleri kesti. Yayın hayatına başladığından beri her bölümüyle reytinglere damgasını vuran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 111. son bölümüyle ekranlara geldi. Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizinin 111. son bölümünü buradan tek parça olarak hemen izleyebilirsiniz. EDHO 111. son bölümde Çakırbeyliler, Muzi’nin tuzağı karşısında ölümle burun buruna gelmiş, hem devleti hem ailesi için can vermeye hazır olan Alparslan kendini amcalarının önüne attı… İşte tüm detaylar!

EDHO SON BÖLÜM 112. BÖLÜM  Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izle ve final sahnesi merak uyandırdı. EDHO’da Çakırbeyli ailesi için zor günler. Alparslan’ın dayısı Davut Mossad hücresi Ateş tarafından öldürüldü. Hızır, Davut’un ölümünün ardından intikam için harekete geçti.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 111. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çakırbeyliler, Muzi’nin tuzağı karşısında ölümle burun buruna gelmiş, hem devleti hem ailesi için can vermeye hazır olan Alparslan kendini amcalarının önüne atmıştır. Bir yerlerde kendisini beklediğini düşündüğü Özlem’e kavuşması an meselesidir. Çektiği acılar yaşından büyük olan Hızır’ın ise aileden birini daha kaybedecek gücü yoktur.

Bir yandan çok güçlü düşmanlarla savaşırken diğer yandan içlerinden birinin hain olduğu düşüncesi onu çok yıpratmıştır. Bu süreçte kimseye soluk aldırmadan başladığı işi bitirmeye çalışan Muzi de hırsıyla Ateş’in hayatını tehlikeye atmaktadır. Gelinen son noktada, hain ile ilgili büyük sırrın ortaya çıkmaması için tek bir yol vardır; Davut’un ölümü…

Ateş’in vakit kaybetmeden yaptığı plan, başına geleceklerden habersiz bir caniyi evine kadar davet eden Davut’un sonunu hızlandırır. Öngörüleri sayesinde olacakları tahmin eden Ünal Kaplan dahi bu büyük kaybın önüne geçemeyecektir.
EDHO 111. BÖLÜM NELER OLDU
Muzi, Hızır, İlyas ve Alparslan’ı öldürmek üzereyken bir keskin nişancı sayesinde kurtulurlar. Muzi kaçar. Davut’a durum bildirilir. Alparslan, Faruk’a onu kendisinin görevlendirdiğini ve bundan kimseye bahsetmemesini tembih eder. Alparslan, Ünal, Hızır ve İlyas’a kendisinini tedbir aldırdığını ve Ziya’ya güvenmediği için bunu yaptığını söyler.

Davut olaydan haberdar olduktan sonra Faruk’a bunun hesabını soracağını söyler. Davut onların yanına gelir. İlyas, içlerinden birinin hain olduğunu ve bunun kim olduğunu öğrenmek isterler. Herkes kim olabileceği konusunda tahmin yapmaya çalışırlar ama işin içinden çıkamazlar.
ATEŞ DAVUT’UN ÖLMESİNİ İSTER

Muzi, Ateş’le buluşup durumu anlatmaya çalışır. Ateş MOSSAD’ı devreye sokmasını eğer yapmazsa kendisinin ortaya çıkacağını söyleyerek Muzi’yi tehdit eder. Muzi bu işte beraber olduklarını onu yalnız bırakmamasını söyler. Ateş Davut’un ölmesini ister. Muzi bunu Ateş’in yapmasını delilleri de kendisinin yok edeceğini söyler.
TİPİ VE TUFAN BARIŞIYOR

Tipi ve Tufan, Şahin Ağa’nın araya girmesine rağmen bir türlü anlaşamazlar. Şahin Ağa’yı yolcu ederlerken saldırıya uğrarlar. Tipi vurulur. Tufan ölmemesi için gözyaşı dökerken Tipi kurşun geçirmez yelek sayesinde kurtulur. Tufan, Tayfun’a ödeştiklerini söyleyerek yıllarca süren gerginliği bitirir.

Boran peynirci Seyfi’yi çağırtarak Fuat’a kendilerini sattığını söyleyerek hesap sorar. Seyfi olanları tek tek anlatır. Bir suçu olmadığını söyler. Boran, Seyfi’ye ülkeyi terk etmesini söyleyince Seyfi dayanamaz işinin gücünün olduğunu söyler.

İlginizi Çekebilir

Üsküdar öldürülen 3 kişinin isimleri

Üsküdar pastane çatışma öldürülen 3 kişinin isimleri ve yaralıların kimlikleri. İstanbul Üsküdar’da bir pastanede barışmak …

Sınırsız Hosting