Ana Sayfa / İlginç / Hindistan Eşkiyaları (Aamir Khan filmi)

Hindistan Eşkiyaları (Aamir Khan filmi)

Aamir Khan Hindistan Eşkıyaları filmi izle araması başladı. Hindistan Eşkiyaları filmi afişi ve Türkçe afişi. Başrolünü Aamir Khan’ın üstlendiği Bollywood filmi “Hindistan Eşkıyaları”nın yerli afişi yayınlandı.

Hindistan Eşkıyaları filmi konusu oyuncuları ve kimdir bilgisi. Aamir Khan filmi Hindistan Eşkiyaları Türkçe afişi. Dünyaca ünlü Bollywood yıldızı Aamir Khan’ın son filmi “Hindistan Eşkıyaları”nın (Thugs Of Hindostan) Türkçe afişi sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Khan’ın “Firangi” karakterini canlandırdığı filmde, Amitabh Bachchan, Katrina Kaif ve Fatima Sana Shaikh da rol aldı. Vijay Krishna Acharya’nın yazıp yönettiği film, Bollywood’un en yüksek bütçeli filmi olmasıyla da dikkati çekiyor. Türkiye’ye Filmartı Film tarafından getirilen yapım, 30 Kasım’da sinemaseverlerle buluşacak.

Hint yarımadasının Hindutan ya da Hindistan olarak bilindiği 1795 yılından kurgusal bir tarih masalını seyircilerine taşıyor. Ünlü Hintli haydutların hikayesini anlatan film, haydut grubunun, gittikçe genişleyen ve Hindistan’ın büyük bölümüne egemen olan İngiliz Doğu Hindistan ortaklığına karşı giriştiği mücadeleyi ele alıyor. Khudabaksh Azaad isimli bir haydutun liderliğindeki grup, Hindistan’ı İngilizlerden kurtarmak ve özgürlüğünü garantilemek adına zorlu bir mücadeleye atılıyor. Britanyalı bir komutan olan John Clive ise bu haberi aldığında harekete geçmeye karar veriyor ve sinsi bir plan kuruyor. Böylece komutan, Awadh’ın küçük çaplı bir haydutu olan Firangi Mallah’ı grubun içine sızması ve tehdidi engellemesi için haydutların peşine salıyor. AncakFirangi, bu süreçte kendini keşfettiği gibi ne yapmak istediğini de fark etmeye başlıyor.

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting