Ana Sayfa / Kadınca / EDHO yeni kanala mı geçiyor
EDHO NEDEN YAYINLANMIYOR

EDHO yeni kanala mı geçiyor

atv’nin Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi kanal mı değişiyor sorusu. EDHO yeni bölümleri atv ‘de yine yok.  Kadrosunda ünlü oyuncuları barındıran Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kanal değiştireceği öne sürülüyor. 

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi neden yayınlanmıyor, dizi yayından mı kalktı atv’de diye soruluyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) uzun süredir atv’de yeni bölümleri ekrana gelmiyor nedeni ise dizinin başka bir kanala geçeceği iddiası. Son olarak Meryem Uzerli’nin de katıldığı Eşkiya Hkümdar Olmaz dizisinin akıbeti bilinmiyor. Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır’ın başrollerini paylaştığı ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin iki üç hafta daha yayınlanmayacağı haberleri akıllarda soru işaretleri oluşturdu. Dizinin akıbeti hakkındaki belirsizlik tutkunlarını tedirgin etti

EDHO YAPIMCILARI KANALLA MI ANLAŞAMADI?

Magazin kulislerinde ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin yapımcısı ile kanalın anlaşmaya varamamış olduğu konuşuluyor. Yapımcı ile kanal anlaşaya varamazsa dizinin yeni bir kanala geçme ihtimali üzerinde duruluyor. Sevenleri diziyle ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor.

Dizi oyuncuları geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından yeni bölümlerin geleceğiyle ilgili müjdeyi vermişlerdi. Sürecin nasıl ilerleyeceği merak ediliyor.

İlginizi Çekebilir

En popüler kız ve erkek isimleri

Türkiye’de bebeklere konulan en popüler bebek ve kız adları Kız bebek ve erkek bebek isimleri …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting