Ana Sayfa / İlginç / EDHO’ya yeni 12 oyuncu

EDHO’ya yeni 12 oyuncu

Nurseli İdiz, Uğur Yüce gibi 12 yen isim Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine dahil oldu. EDHO yeni sezon Ekim sonunda başlıyor. Yeni sezon çekimlerinin başladığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, kadrosuna yeni isimler katmaya devam ediyor. 12 yeni oyuncunun dahil olduğu dizinin oyuncu kadrosuna Nurseli İdiz de eklendi. Son olarak 2016 yılında dizide oynayan İdiz, 5 yıllık aranın ardından izleyiciyle buluşacak.

Nurseli İdiz, EDHO ekibine dahil oldu. EDHO’ya Nurseli İdiz ve Uğur Yücel gbi 12 yeni oyuncu dahil oldu. Başrolünü Oktay Kaynarca’nın oynadığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, 7. sezona hızlı bir giriş yapmak için çalışmalara devam ediyor. 199. bölümle sezon finali yapan dizi, bu ayın sonuna doğru yeni bölümleriyle ekrana gelecek.

5 YIL SONRA DÖNÜYOR
Yeni sezon çekimlerine başlanan dizinin 12 yeni oyuncusunun arasında yer alan Nurseli İdiz, beş yıl sonra yeniden izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Son olarak 2016 yılında İlişki Durumu: Evli dizisinde Mediha karakterini canlandıran oyuncu, yeni sezonda sevenleriyle buluşmak için gün saymaya başladı.

Nurseli İdiz, 5 yıl aradan sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a geri dönüyor

KADROYA ÜNLÜ İSİMLER KATILIYOR

İdiz’in yanı sıra Tardu Flordun, Ragıp Savaş, Burcu Binici, Hazım Körmükçü, Yosi Mizrahi, Uğur Yücel, Serdar Deniz, Levent Ülgen, Servet Pandur, Eren Vurdem, Alara Turan gibi iddialı isimler de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosuna dahil oluyor.

Nurseli İdiz, 5 yıl aradan sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a geri dönüyor

İlginizi Çekebilir

The Simpsons Larry öldü

The Simpsons karakteri Larry öldü. İlk bölümden beri The Simpsons’ta yer alan ‘Larry’ karakteri öldü …

Sınırsız Hosting