Ana Sayfa / Kime Ait / Ehliyet affı beklentisi

Ehliyet affı beklentisi

Ehliyet affı gelecek mı Meclis’te mi son durum ne? Erken genel seçim öncesi 1 milyon sürücü ehliyet affına kilitlenmiş durumda. İşte ehliyet affı ile ilgili son dedikodular ve kulis bilgileri. Yeni yıla girmemizle birlikte hakkında en çok arama yapılan konulardan biri de ehliyet affı oldu. Söz konusu aftan yararlanmak isteyen binlerce vatandaşımız; ehliyet affı ne zaman çıkacak ve son durum nedir aramaları yapıyor. İşte, konuya ilişkin son bilgiler…

Ehliyetini kaptıranlara af geliyor haberi büyük yankı buldu ancak bu haber henüz doğrulanmadı. 2023 ehliyet affı ne zaman çıkar, seçim öncesi gelir mi bekleniyor. Ehliyet affı ne zaman, hangi tarihte çıkacak? 2023 Ehliyet affı çıktı mı, son durum nedir ve kimler faydalanabilir?

2023’ün ilk günleri itibariyle ehliyet affı ile araştırmalar bir kez daha gündem oldu. Yurt genelindeki birçok vatandaşımızı ilgilendiren duruma yönelik bilinmesi gerekenleri derledik!

EHLİYETTE AF KAÇ KİŞİYİ İLGİLENDİRİYOR

Ehliyet affı ne zaman, hangi tarihte çıkacak? 2023 Ehliyet affı çıktı mı, son durum nedir ve kimler faydalanabilir?

EHLİYET AFFI ÇIKACAK MI?

2023 yılı ile ilgli hakkında en çok arama yapılan konulardan biri olan ehliyet affı ile ilgili son olarak gözler TBMM’ye çevrilmişti ancak konuya dair resmi bir açıklama yapılmadı.

EN ÇOK ALKOLLÜ SÜRÜCELİR EHLİYETİNİ KAPTIRDI

Ehliyet affı ne zaman, hangi tarihte çıkacak? 2023 Ehliyet affı çıktı mı, son durum nedir ve kimler faydalanabilir?

Söz konusu afla ilgili resmi bir açıklama gelir gelmez haberimizde yer alacak…Ehliyet affı ne zaman, hangi tarihte çıkacak? 2023 Ehliyet affı çıktı mı, son durum nedir ve kimler faydalanabilir?

EHLİYET AFFI KAPSAMI

MHP Milletvekili Baki Şimşek, 1 milyon sürücünün değişik nedenlerle ya ceza puanından ya da Trafik kurallarını ihlalden ehliyetine el konulduğunu ancak lojistik sektöründe ciddi şoför sıkıntısı bulunduğunu, bu nedenle yabancı uyruklu şoförlerin çalıştırıldığını belirterek, bir defaya mahsus olmak üzere, ölümlü kazaya sebebiyet vermemiş şoförler için yılbaşından önce af çıkarılmasını istedi.

İlginizi Çekebilir

Bakır fiyatları zamlanıyor

Bakır zamlandı. bakı fiyatları yükselişte. Bakırı tonu 12 bin doları geçebilir. Emita fiyatlarında yükseliş, sanayi …

Sınırsız Hosting