Ana Sayfa / Kime Ait / Emekli Kurban ikramiyesi 16-17 Ağustos’ta ödenecek

Emekli Kurban ikramiyesi 16-17 Ağustos’ta ödenecek

Kurban Bayramı için Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri 16-17 Ağustos oldu. hangi emekli bin lira kurban bayramı ikramiyesini ne zaman alacak açıklandı.

Emeklilere bin lira kurban bayramı ikramiyesi ödeme tarihi açıklandı. Hükümetin geçtiğimiz Ramazan Bayramı öncesinde almış olduğu kararla milyonlarca emekliye yılda iki kez bayramlarda bin liralık ikramiye verileceği duyurulmuştu. Yasanın hızla onaylanmasından sonra emekliler ilk ikramiyelerini Ramazan Bayramı öncesi almışlardı. Kurban bayramı bu ayın 21’ine denk geliyor. 18-19 Ağustos’unda hafta sonuna denk gelmesinden dolayı emeklilerin maaş ve ikramiyelerinin 16-17 Ağustos tarihlerinde hesaba yatacağı belirtildi. 100 günlük eylem planını açıklayan Başkan Erdoğan ikramiyelerin bayramdan önce yatırılacağını belirtmişti. Peki, SGK ve Bağ-Kur emekli maaşları ne zaman yatacak? Emekli ikramiyesi ayın kaçında hesaplara yatacak?
Emeklilere müjde Ramazan Bayramı öncesi verilmişti. Bayramlarda emeklilere ikramiye kararının çıkmasından sonra milyonlarca emekli bin lira tutarındaki ilk ikramiyelerini Ramazan bayramı öncesi almışlardı. 21 Ağustos’ta Kurban bayramının başlaması emeklilerin alacağı maaş ve ikramiye tarihini çevrildi. Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın 100 günlük eylem planı konuşmasında yapmış olduğu açıklamada maaş ve ikramiyelerin bayramdan önce yatırılacağını açıklamıştı.
BAŞKAN ERDOĞAN: “İNŞALLAH KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ TAKDİM EDECEĞİZ”

100 günlük eylem planı konuşmasında emeklilerin ikramiyelerine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Emeklilerimize ikinci ikramiyelerini inşallah kurban bayramı öncesi takdim ediyoruz. Milletimize verdiğimiz 1000 liranın altında emekli maaşı bırakmama sözünü yerine getiriyoruz. ” açıklamasında bulundu.

İlginizi Çekebilir

GPT-4o özellikleri kurulumu

OpenAl yeni yapay zekası ücretsiz. GPT-4o nasıl kurulur, özellikleri ve teknik bilgileri. Yapay zeka sohbet …

Sınırsız Hosting