Ana Sayfa / Sağlık / Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi randevu alma

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi randevu alma

MHRS üzerinden Elazığ şehir Hastanesi randevu alma. e devlet hastane randevu alma. Elazığ Fethi sekin Şehir Hastanesi Alo 182 randevu oluşturma ve hastanenin bölümleri. Elazığ’da yapımı tamamlanarak hizmete açılan bin 38 yatak kapasiteli Elazığ Şehir Hastanesi, son teknolojiye sahip cihazları, konforlu hizmet binası ve güler yüzlü sağlık ekibiyle takdir topladı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın “Hayalim* dediği hastanelerden biri olan Elazığ Şehir Hastanesi, ilk gün 2 bin 350 hastaya hizmet verdi. İlk gün tedavi için hastaneye kayıt yaptıran hastaların 350’si acil, 2 bini de poliklinik servislerinde tedavi hizmeti aldı. Hastanede ayrıca 2 ameliyat, bir de doğum gerçekleştirildi. Elazığ Şehir Hastanesi’nden hizmet alan vatandaşlar ise çok memnun kaldıklarını belirterek şunları söyledi:

ELAZIĞ’IN İHTİYACI VARDI
Şükriye Öztürk: “Dört dörtlük bir hastane. Temizliği, hizmeti, personelin güler yüzlülüğü, doktorların ilgisi her şey çok güzel. İlk geldiğimde sanki bir AVM’ye girdiğimi hissettim. Çok değişik bir duygu yaşadım. Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun.”
Murat Kopuk: “Harika bir hastane. Otel havasında. İçeri girdiğinizde hastayı karşılıyorlar. Çok güzel bir proje. İlimize, bölgemize çok büyük bir katma değeri olacağını düşünüyorum. Çok güzel olmuş.”
Coşkun Kurt: “Elazığ için gerçekten büyük bir kazanç. Personeli iyi. Güler yüzlü karşılama yapılıyor. Personelin ilgisi bizi gerçekten çok mutlu etti. İnşallah böyle devam eder. Elazığ’ın böyle bir hastaneye ihtiyacı vardı. Bölge olarak halkımız buradan hizmet alacak. İnsanlarımızın aynı kalitede hizmet alması bizim için önemli.”

CİHAZLAR SON TEKNOLOJİ
Ahmet-Münevver Kül: “Güzel bir hastane. Son teknoloji cihazlar var. Doktorlar iyi. Personel iyi. Elazığ’da yoktu böyle bir hastane. Sayın Erdoğan çok güzel işler yapıyor.”

TÜM BÖLGEYE HİZMET VERECEK
600 milyon liraya mal olan dev hastane 8 blok halinde inşa edildi. Diğer şehir hastanelerinde olduğu gibi sağlık alanında son teknolojiye sahip cihazlarla hizmet veriliyor. Sadece Elazığ’ın değil, tüm bölgenin sağlık sorunlarının çözümünde önemli rol üstlenecek olan ve 4 bin personelin görev aldığı 1.038 yataklı hastanede 39 ameliyathane, 114 yataklı yetişkin yoğun bakım ünitesi, 46 yataklı yeni doğan yoğun bakım ünitesi, 25 diyaliz ünitesi, 69 ünitelik ağız ve diş sağlığı merkezi bulunuyor.
İZMİR Adliyesi’ne yönelik yapılan terör saldırısında kahramanca mücadele ederek şehit olan Şehit Polis Fethi Sekin’in adı, Elazığ Şehir Hastanesine verildi. 1 Ağustos itibariyle hizmete giren hastanenin ismi, ‘Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ olarak tescillendi.
Elazığ İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Cahit Polat, yaptığı açıklama ile bir süre önce açılışı yapılan Elazığ Şehir Hastanesi’nin adının değiştiğini belirterek, “Bilindiği gibi 1 Ağustos Çarşamba itibari ile Elazığ Şehir Hastanesi hizmete girmiş bulunmaktadır.İzmir Adliyesi önünde büyük bir kahramanlık göstererek şehit olan Polisimiz Fethi Sekin’in isminin Şehir Hastanesine verilmesini sayın cumhurbaşkanımız daha önceden söz vermişti.Dün itibari ile sağlık bakanlığı tarafından Şehir Hastanesinin ismi Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi olarak tescillenmiştir. Ben bu vesile ile şehidimiz Fethi Sekin’e ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.Bu olay devletimizin ülkesi için şehit olan ve çalışanlara önem verdiğini göstermiştir.Biz de özellikle memnuniyetimizi arz etmek istiyoruz.Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sağlık Bakanlığımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
İzmir Adliyesi’ne 5 Ocak 2017 günü saat 16.10’da bomba yüklü araçla gelen ve hakim, savcı araçlarına ayrılan otoparka girmek isteyen teröristlere karşı kahramanca direnen Elazığlı trafik polisi Fethi Sekin, mermisi bitene kadar çatışmış ve teröristlerden biri öldürdükten sonra şehit olmuştu.

MHRS RANDEVU

e-Devlet şifresi olan vatandaşlarımız, MHRS üyeliği bulunmasa bile mhrs.gov.tr adresinden e-Devlet girişiyle de MHRS’nin sunduğu hizmetlerden yararlanabilmektedir.

Ana sayfada bulunan “Randevu Al” butonu tıklandıktan sonra açılan sayfada “e-Devlet ile Giriş” seçilerek, kullanıcı bilgileri doldurulup, sisteme kolayca giriş sağlanacaktır. e-Devlet üzerinden mhrs.gov.tr’ye giriş yapan vatandaşlar; randevu oluşturma, iptal etme, geçmiş randevularını görüntüleme gibi bütün hizmetlere kolayca erişebilecektir

İlginizi Çekebilir

Kahtalı Mıçe isyan etti

Gırtlak kanseri olduğu öne sürülen Kahtalı Mıçe, çıkan haberlere isyan etti. Gırtlak kanserine yakalandığı iddia …

Sınırsız Hosting