Ana Sayfa / Sağlık / Emre Kartal yaralandı

Emre Kartal yaralandı

İsmail Kartal’ın oğlu Emre kartal, Trabzonsporlu taraftarlarca ağır yaralandı. Emre Kartal’ın kafa travması yaşadığı bildirildi. Trabzon’da ölümden dönen Fenerbahçe kafilesi yaşadıkları için şükrediyor. Trabzonsporlu taraftar görünümlü katiller ve teröristler hem futbolu em de Fenerbahçe kafilesini katletmek istedi. Trabzon’da artık hiçbir futbol kulübünün üyesinin can ve mal güvenliği kalmadı. Diğer takımları da Trabzon’da maç oynamak istemeyecekleri çünkü her an öldürülme tehdidi altında oldukları belirtiliyor. Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarda Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın oğlu Emre Kartal’ın kafasında alınan darbeden dolayı ezik, kaburgasında çatlak ve ağrı bulunuyor. Bordo-mavili taraftarların saldırısına uğrayan Kartal’ın kafasına yediği darbe esnasında “şiddetli kafa travması” yaşadığı da öğrenildi.

Fenerbahçe yardımcı hocalarından Emre Kartal, Trabzon’da ağır yaralandı. Trabzonspor tarftarı görünümlü kailler ve teröristler Fienerbahçelileri öldürmek istedi. Futbol katliamından son anda kurtulan Fenerbahçe akfilesinde çok sayıda kişi yaralandı ve durumları ciddi. Hafta sonu oynanan ve skandal olayların yaşandığı Trabzonspor- Fenerbahçe maçından yeni detaylar gelmeye devam ediyor.

Trabzonspor- Fenerbahçe maçında çıkan olaylarda Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın oğlu Emre Kartal, taraftarların saldırısına uğradı. Emre Kartal’ın kafasında alınan darbe sonucu ezik ve kaburgasında çatlak olduğu, ayrıca şiddetli kafa travması yaşadığı öğrenildi.

Türk futbolunun utanç gecesinden yeni detay! İsmail Kartal'ın oğlu travma yaşamış

İSMAİL KARTAL’IN OĞLUNA DA SALDIRMIŞLAR

Mücadelenin bitiş düdüğüyle birlikte savaş alanına dönen statta Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın oğlu Emre Kartal’ın da saldırıya uğradığı biliniyordu.

Türk futbolunun utanç gecesinden yeni detay! İsmail Kartal'ın oğlu travma yaşamış

“TRAVMA YAŞAMIŞ”

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre; Emre Kartal’ın kafasında alınan darbeden dolayı ezik, kaburgasında çatlak ve ağrı bulunuyor. Bordo-mavili taraftarların saldırısına uğrayan Kartal’ın kafasına yediği darbe esnasında “şiddetli kafa travması” yaşadığı da öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

Magnum dondurmalarında büyük risk

Magnum’da metal ve plastik parçaları çıktı. Magnum dondurmalarında sağlık riski iddiası İngiltere’de. Magnum dondurmalar, plastik …

Sınırsız Hosting