Ana Sayfa / Genel / Market sapığı kadını taciz etti

Market sapığı kadını taciz etti

Markette kadını parmak atan sapık şoku. Kırklareli’nde markette kadına sapık dadandı. sapık adam kadına parmak attı markette. Markette sapık videosu ve kadına parmak adan sapık adamın videosu çıktı.  Kırklareli’nde bir markette alışveriş yapan kadın, kimliği belirsiz kişinin tacizine uğradı. O anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kadına markette parmak atan sapık videosu. Markette sapık kadını taciz eti videosu çıktı. Market sapıkları çoğaldı. Kırklareli’nde alışveriş yapan bir kadının tacize uğradığı anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde olay sonrası neye uğradığını şaşıran kadının, kendine geldikten sonra adama tepki gösterdiği görülüyor. Bu esnada çevredekilerin de adama müdahale etmesi ile markette ortalık bir anda karışıyor.
“BELLİ Kİ ONLARCA DEFA YAPMIŞ”

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran görüntülerin altına “Herifin rahatlığa bakarsak 50+ suç kaydı vardır”, “Belli ki onlarca defa yapmış onlarca defa cezasız kalmış”, “Bu basit bir olay değil, kadının travması olmuştur kesinlikle”, “Elini keseceksin hiç affetmek olmayacak” şeklinde yorumlar yapıldı.

İlginizi Çekebilir

Pedofililerin organı kesilecek

Kazakistan’dan tarihi adım. Sapık ve sapkınların cinsel organı kesilecek. Kazakistan’da “pedofililerin cinsel organı kesilme” yasası …

Sınırsız Hosting