Ana Sayfa / Yaşam / Emre Solan öldürüldü

Emre Solan öldürüldü

İstanbul’da Emre Solan silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Şirinevler yan yolda araç içinde infaz edilen kişinin katil zanlısı yakalandı. Şirinevler’de E-5 yanyolda otomobil içerisinde pompalı tüfekle infaz edilen kişinin kimliği belirlendi. Olayı gerçekleştiren zanlı Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. 

Emre Solan yaşamını itirdi silahlı saldırıda İstanbul’da. Şirinevler’de aracı içinde silahlı saldırıya uğrayan kişinin Emre solan olduğu öğrenildi ajanslardaki bilgileri göre. Edinilen bilgilere göre olay dün akşam saatlerinde Şirinevler E-5 yanyol üzerinde aracıyla duran Emre Solan, silahlı saldırıya uğradı. Pompalı tüfekle otomobil içinde başından vurulan Solan, hayatını kaybetti. Olaydan sonra kayıplara karışan zanlı ise Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yakalandı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

D-100 Karayolu’nun Şirinevler mevkinde yan yolda seyreden bir otomobilde bulunan kişi ya da kişilerce, seyir halindeki beyaz bir otomobile doğru açılan ateş sonucunda otomobilde yalnız olan ve ismi bilinmeyen sürücü, sıkılan tek kurşunun hedefi oldu. Metrobüs ve metro duraklarının yakınında, otobüs durağının ise hemen önünde yaşanan olayı görenler, büyük panik yaşadı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve asayiş ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan 112 Acil Servis ekibi silahlı saldırıya uğrayan sürücünün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

SEYİR HALİNDEKİ SÜRÜCÜNÜN KAFASINA TEK KURŞUN

İnfazı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin bulunduğu otomobilin olaydan saniyeler sonra Ankara istikametine doğru hızla kaçtığı ve PTS kayıtlarına göre otomobilde ‘çift plaka’ sahteciliği uygulandığı olduğu ortaya çıktı. Cinayet mahalline gelen Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, cinayete kurban giden sürücünün cansız bedeni üzerinde incelemede bulundu. Sürücünün kafasından tek kurşun isabet alarak infaz edildiği bilgisine ulaşıldı.

Hayatını kaybeden kişinin cansız bedeni, Cumhuriyet savcısının da inceleme yapmasının ardından, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Polis, trafikte kanlı infaz hakkında soruşturma başlattı. (kaynak: NTV ve internet siteleri, ajanslar)

İlginizi Çekebilir

Tekirdağ’da aile faciası

Emniyette teknisyen olarak çalışan adam 5 yaşındakı çocuğunu ve karısını öldürüp intihar etti. Tekirdağ’da cinnet …

Sınırsız Hosting