Ana Sayfa / Genel / En çok acıtan dövme yerleri

En çok acıtan dövme yerleri

Vücudumuzda en çok acı veren dövme noktaları. nereye yapılan dövme en çok acı verir sorusu. Baş ve kafaya yapılan dövmeler ile bileklere ve dirseklere yapılan dövmeler ile kasıklara yapılan dövmeler en çok acı veren yerler. 

Hangi bölglere yapılan dövme çok acıtıyor diye sorulabilir. Dövme yaptırırken en çok acı veren yerler ve bölgeler arasında baş ve kasık bölgeleri yer alıyor. Dövme yapılırken yaşanan titremenin ve sesin saniye saniye duyulduğunun altını çizen Eschenbach’e göre dövme yaptıranları en çok zorlayan bölge baş.Yüze yapılan dövmelerin de son derece acı verici olduğunu belirten Eschenbach uyarıyor: Sakın yapmayın.
Ele yapılan dövmelerin son dönemde trend olduğunun altını çizen Eschenbach, bu bölgede en çok acı veren noktanın avuç içi olduğunu belirtiyor.
“Göğüse yaptırılan dövmenin göğüsün bıçakla ikiye ayrılması kadar acıttığını duydum”

Bazı müşterilerin acı çektiği bu bölge kimileri tarafından hissedilmiyor.
bu bölgelere yapılan dövmelerin son derece acı verici olduğunu belirten Eschenbach, bazı durumlarda acıyı gidermek için ilaçlara başvurmak durumunda kaldıklarının altını çiziyor.
“Kalçaya yapılan dövmeler sizi oldukça rahatsız edebilir”

“Dize yapılan dövmelerde hissedilen acı ise çoğunlukla insanların dizlerine dokunmasından hoşlanmayan müşterilerin tepkilerinden kaynaklanıyor”
Ayak bölgesine yapılan dövmenin hatırı sayılır miktarda acıya sebep olduğunu belirten Eschenbach uyarıyor: Yine de insanların anlattığı kadar acıtmıyor.
Diğer bölgelere oranla buranın daha az acı verdiğini belirten Eschenbach, “Yine de bu bölgeye dövme yaptıran çoğu kişi cehennem azabı yaşadıklarını iddia eder” diyor.

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting