Ana Sayfa / Kadınca / En çok boşanan burçlar

En çok boşanan burçlar

Bu burçlar boşanmada ilk sırada. Evleneceklere uyarı işte en çok boşanmaya yatkın burçlar ve en sadık burçlar.

Boşanmaya en yatkın burçlar sıralaması. Burçlara göre evlilik ve boşanma. Evlilik kavramı uzunca düşünülüp karar verilmesi gereken bir durum olarak bilinir. Bazı kişilere göre bir ömür boyu devam etmeli, bazı kişilere göre ise ufak bir hatada bile ayrılığın yolu görünmeli. Buna bağlı Bazı burçlar, ufak hatalarda bile ayrılmayı hayat felsefesi olarak bellemiş! Bu burçlar, evlendikten sonra neye uğradığının farkına varıyor ve daha evliliğin ilk senesi bitmeden boşanma kararı alabiliyorlar.

En ufak hatada bile kaçıp gitmek isteyen burçlar hangisi? İnişli çıkışlı ilişki yaşayan bazı burçlar çok hızlı aşık olabilir ve aşkını en güzel şekilde yaşamasını çok iyi bilir. Buna bağlı kendilerini bir anda nikah masasında bulan bu burçların bir süre sonra hızlı oluşan aşkı sönebilir. Sizin de partneriniz bu burçlardan biriyse dikkatli olmanızda fayda var demektir. İşte evlenir evlenmez boşanmak isteyen o burçlar.

haberici1-008.jpg

İKİZLER

Her an boşanabilecek potansiyele sahip olan burçlar arasında yer alan İkizler burcunun heyecanı hep yükseklerde olmalıdır. Flörtöz karakteriyle sevgili aşamasında oldukça iyi olan İkizler burcu, evlilik aşamasında o kadar da iyi olmayabilir. Evliliğin yaşatmış olduğu heyecan bir zaman sonra düşer. İkizler burcu da bu düşüşten nefret ettiği için hızlıca boşanmak isteyebilir.

KOÇ

Koç burçları inişli ve çıkışlı bir ilişki yaşarlar. Anında aşık olur, aşkını sonuna kadar yaşar ve bir anda bu aşkı yok olabilir. Kendini bir anda nikah masasında imza atarken bulan Koç burcu, daha ilk senesini doldurmadan, evlilikten beklediği verimi alamadığını düşünerek boşanma düşüncesi içerisine girer.

haberici2-008.jpg

YAY

Yay burçları çok hızlı gaza gelmesi nedeniyle etrafındaki insanları dinleyerek kendini anında nikah masasında evlenmek üzere bulabilir. Fakat evlilik zamanında günler ilerledikçe can sıkıntısından, ne yaptığını çözmeye başlar. Yalnız kalmaya ihtiyaç duyan Yay burçları, evliliğe attığı adımla beraber bu ihtiyaçtan oldukça mahrum kalabilir. Yay burçları da evlilik düzenine ayak uydurmakta güçlük çekebilir ve boşanmak isteyebilir.

KOVA

Özgürlüğüne düşkün olarak bilinen Kova burçları için düzen aslında tam bir felakettir. Sürekli hayalini kurduğu aşkı bulduğuna inandığı zaman bir sonraki adımı nikah salonu olabilir. Fakat zamanla özgürlüğünde kısıtlamaların olduğunu fark eden koç, işkence çektiğini hissedebilir. Evlilik her daim beraber olmaktır tabi ki de gittiği yerleri eşine haber vermek zorunda! Fakat bu durum onları durduramaz. Sonuç olarak koç burçları da kolayca boşanma kararı alabilirler.

İlginizi Çekebilir

Gaddar’da Adnan Oktar ve kedicikler sahnesi

Gaddar dizisi Adnan Oktar örgütünü işliyor. Adnan Oktar ve kedicikleri Gaddar dizisinin konusu lodu. Gaddar …

Sınırsız Hosting