Ana Sayfa / Yaşam / Enes Ahmet tekin öldü

Enes Ahmet tekin öldü

Enes Ahmet Tekin ölü bulundu Kayseri’de. Kayıp tıp öğrencisi Enes Ahmet Tekin’in cesedi bulundu. Kayseri’de 21 Temmuz’dan bu yana haber alınamayan tıp fakültesi öğrencisi Enes Ahmet Tekin’in cansız bedeni bulundu. Enes Ahmet Tekin’in ailesi sinir krizi geçirerek, gözyaşı döktü.

Kayseri’de kayıp olan tıp öğrencisi Enes Ahmet Tekin’in cesedi bulundu.

21 Temmuz’da annesi ile Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne giden Enes Ahmet’ten, annesinin yanından ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamamıştı. Tekin Ailesi’nin kayıp başvurusunda bulunmasının ardından ekipler, gencin son görüldüğü yer olan Tavlusun Mahallesi’ndeki Derevenk Viyadüğü çevresinde arama çalışmalarını yoğunlaştırmıştı.

AFAD, ANDA gönüllüleri ve polis ekiplerinden oluşan yaklaşık 60 kişilik grup, Enes Ahmet Tekin’in bulunması için çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de kayalık bölgelerde aramalarını sıklaştırırken dron ile de bölgede tarama çalışması yaptı.

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Ekipler tarafından başlatılan arama çalışmasında Tekin’in cansız bedeni bulundu. Olay yerinde geniş güvenlik önlemi alan ekipler, incelemelerde bulundu. Tekin’in cenazesi, yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Enes Ahmet Tekin’in ailesi de sinir krizi geçirerek, gözyaşı döktü.

İlginizi Çekebilir

Tekirdağ’da aile faciası

Emniyette teknisyen olarak çalışan adam 5 yaşındakı çocuğunu ve karısını öldürüp intihar etti. Tekirdağ’da cinnet …

Sınırsız Hosting