Ana Sayfa / Gündem / Epic Games NBA 2K21 ücretsiz indir

Epic Games NBA 2K21 ücretsiz indir

Ücretsiz NBA 2K21 indir Epic Games Store. Epic Games kullanıcıları bugünden itibaren 27 Mayıs 2021 tarihine kadar NBA 2K21’i ücretsiz olarak alabilirler.

NBA 2K21 ücretsiz oldu. Epic Games Store haftalık olarak ücretsiz verdiği oyunlara bir yenisini daha ekledi ve bu sefer gerçekten büyük ve sevilen bir oyun yer alıyor. Epic Games’in bu hafta kullanıcılarına ücretsiz olarak sunduğu oyun NBA 2K21 oldu. Kullanıcılar, 20 Mayıs 2021 tarihinde 27 Mayıs 2021 tarihine kadar olan süreç içerisinde Epic Games hesapları ile birlikte NBA 2K21’i ücretsiz olarak hesaplarına ekleyebilir ve oynayabilirler.
Şimdi daha önce bildirdiğimiz gibi, NBA 2K21’in PC versiyonu eski nesil versiyona dayanıyor. Bu nedenle, PS5 / Xbox Series X sürümüyle aynı grafikleri, animasyonları ve fiziği beklemeyin.

Epic Games, 27 Mayıs’ta başka bir gizemli oyunu daha hediye edecek. Şirketin hangi oyunu ücretsiz olarak vereceği henüz bilinmiyor ancak ilerleyen zamanlarda belki bir sızıntı olursa bunu öğrenebiliriz.

Ekip ayrıca MEGA Sale 2021 etkinliğini başlattı. Önümüzdeki dört hafta boyunca Epic, ücretsiz oyunlar, özel bilgisayar teklifleri, 10 Dolarlık’lık Epic Kuponları ve büyük oyunlarda inanılmaz indirimler sunacak.

NBA 2K21‘in ücretsiz olarak sunulması açıkçası bizi oldukça şaşırttı, şahsen ben daha farklı bir oyunun ücretsiz verilmesini bekliyordum. Oyunun ücretsiz olarak verilmesini ise genel olarak kullanıcıların önceki oyuna göre yeni oyunda çok fazla bir fark bulunmaması nedeniyle eleştirilerde bulunması ve oyuncu sayısının az olmasına bağlı olarak yapıldığını düşünüyorum. Yine de bu büyük AAA oyununu kaçırmadan hesabınıza ekleyin.

İlginizi Çekebilir

Mustafa Sandal’ın 1 Mayıs paylaşımı

Mustafa Sandal, 1 Mayıs saraçhane fotosu üzerinden çağrı yaptı. Mustafa Sandal’ın 1 Mayıs paylaşımı etkileşim …

Sınırsız Hosting