Ana Sayfa / Kime Ait / Erdoğan’ın Çarşamba programları iptal 27 Nisan

Erdoğan’ın Çarşamba programları iptal 27 Nisan

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 27 Nisan çarşamba tüm programları iptal. Erdoğan’ın son sağlık durumu nasıl nerde tedavi görüyor soruları. Dün akşam katıldığı canlı yayında rahatsızlanması nedeniyle bugünkü programlarını iptal edip evde istirahata geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yarınki programları da iptal oldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, “Yarın yapılması planlanan Akkuyu Nükleer Güç Santrali törenine Sayın Cumhurbaşkanımız online katılım sağlayacaktır. Mersin mitingimizin ise ileri bir tarihte yapılması planlanmaktadır.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan hastalığından dolayı yarınki yani 27 nisan çarşamba tüm programları iptal edildi. Katıldığı canlı yayında rahatsızlanınca evinde istirahate çekilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la ilgili AK Parti’den yeni açıklama geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Akkuyu Nükleer Güç Santrali törenine online katılacağını belirtti. Gazeteci İsmail Saymaz da, Erdoğan’ın yarın akşam katılacağı Euro D, ATV Avrupa, NTV Avrupa ve TRT World ortak yayının da iptal edildiğini duyurdu

Sağlık durumuna ilişkin Twitter hesabından bilgi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söylemişti: “Yoğun mesaim sebebiyle yayın esnasında geçirdiğim küçük rahatsızlıktan ötürü geçmiş olsun dileklerini ileten, dualarını eksik etmeyen necip milletimin her bir ferdine, her bir kardeşime çok çok teşekkür ediyorum.

Bugün doktorlarımızın tavsiyesiyle evde istirahat edeceğim. Kırıkkaleli, Yozgatlı ve Sivaslı kardeşlerimle ne yazık ki bugün bir araya gelemeyeceğiz. Hepsinden haklarını helal etmelerini rica ediyorum. Bizi temsilen Kırıkkale, Yozgat ve Sivas programlarına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay iştirak edecektir. Allah’ın izniyle yarından itibaren programımıza devam edeceğiz. Aziz milletimizi Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaştırmak için çalışmayı sürdüreceğiz. Bu vesileyle tüm vatandaşlarıma sağlık, huzur ve afiyet diliyorum.”

Twitter hesabından paylaşım yapan Kandemir, “Yarın yapılması planlanan Akkuyu Nükleer Güç Santrali törenine Sayın Cumhurbaşkanımız online katılım sağlayacaktır. Mersin mitingimizin ise ileri bir tarihte yapılması planlanmaktadır” ifadelerini kullandı.

Oysaki söz konusu kanalların yurt dışı yayını olması ve yarın da yurt dışı oy verme işlemlerinin başlayacak olması açısından Erdoğan bu programa önem veriyordu.

KALP KRİZİ İDDİASI YALANLADI

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kalp krizi geçirdiği iddiaları Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yalanlandı.

Yapılan açıklamada, “‘Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kalp krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı’ yönündeki iddialar doğru değildir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yarın düzenlenecek ‘Akkuyu Nükleer Santrali İlk Yakıt Yükleme’ törenine canlı bağlantı marifetiyle katılacaktır” denildi.

İşte o açıklama:

İlginizi Çekebilir

Ayten Gökçer öldü (Ayten Gökçer kim)

Ayten Gökçer cenazesi ne zaman nereye gömülecek sorusu. Ayten Gökçer kaç yaşında neden öldü bilgisi. …

Sınırsız Hosting