Ana Sayfa / Yaşam / Erkan Şamcı öldü (Erkan Şamcı kimdir)

Erkan Şamcı öldü (Erkan Şamcı kimdir)

Erkan Şamcı ölüm nedeni ne kaç yaşında neden öldü bilgisi. Erkan Şamcı aslen nereli, neci ve kimdir bilgileri. Ekolojik yaşam uzmanı Erkan Şamcı, 63 yaşındaki corona virüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Erkan Şamcı öldü. Erkan Şamcı yaşı, mesleği, neci ve kim bilgileri. Ekolojik yaşam önerileriyle tanınan Erkan Şamcı, yaşamını yitirdi.

Bir süredir corona virüsle mücadele eden 63 yaşındaki Erkan Şamcı’nın ölüm haberini eşi sosyal medya aracılığıyla duyurdu.

Erkan Şamcı yarın Fethiye’de toprağa verilecek.

Ziraat Fakültesi mezunu Şamcı televizyon programlarında ekolojik yaşam önerilerinde bulunuyordu. Kendi adını verdiği markasıyla ekolojik ürünler satan Şamcı’nın ekolojik yaşamla ilgili kitapları da vardı.

YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Erkan Şamcı’nın Instagram hesabından paylaşım yapan eşi, “Değerli eşim Erkan Şamcı, 4 Şubat 2022 tarihinde Hakk’ın Rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi pazar günü Fethiye’de Rıdvan Camii’nden kaldırılıp öğle namazını müteakiben Çatalarık Mezarlığı’na defnedilecektir. Başımız sağ olsun” ifadelerini kullandı.

ERKAN ŞAMCI KİMDİR?

Erkan Şamcı, 1959 yılında Erzurum’da dünyaya geldi. İlköğretim, ortaokul ve lise eğitimini Anadolu’nun farklı şehirlerinde tamamladı. Ardından 1984 senesinde Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden mezun oldu. Şamcı, ekolojik yaşam uzmanı, araştırmacı, aktivist, yazar, radyo ve TV programcısıdır. Erkan Şamcı katıldığı televizyon programlarında doğal şampuan yapımından, biber ve domates yetiştirmeye, doğal bulaşık deterjanı yapımından çim döşeme ve ekme konularına kadar bilinmesi gerekenleri anlatmasıyla adını geniş bir kitleye duyurdu. Şamcı, TV360, 24 TV ve TRT gibi kanallarda program hazırlayıp sundu.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Sınırsız Hosting