Ana Sayfa / Ekonomi / Fenerbahçe’nin borcu 6 milyar lira

Fenerbahçe’nin borcu 6 milyar lira

Ali Koç başkanlığındaki Fenerbahçe borç batağına saplanmış durumda. Fenerbahçe borcu ile dünyanın en borçlu spor kulüplerinden biri durumuna geldi. Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği ve bağlı ortaklıklarının borcunun 5 milyar 977 milyon TL olduğu açıklandı.

Fenerbahçe, borcu ile dünya kulüpleri arasına girdi. yaklaşık 6 milyar lira net borcu bulunan Fenerbahçe’nin çöküşü de Ali Koç döneminde hızlandı. Fenerbahçe başta futbol olmak üzere tüm branşlarda adeta çöküş dönemini yaşarken malı olarak da kulüp batma noktasına geldi. Ali koç Holding patronu olmasına rağmen Fenerbahçe gibi bir şirketi idare edemedi yorumları da yapılıyor.

FENER EN BORÇLU KULÜP

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu şubat ayı olağan toplantısı Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlendi.

Denetim Kurulu Üyesi Mehmet Vodina, denetim kurulu raporunu okudu. Mehmet Vodina, “Kulübümüz tüzüğünün ilgili maddelerine göre 30 Eylül 2021 tarihi itibarıyla Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği ve bağlı ortaklıklarının toplam borcu 5 milyar 977 milyon TL’dir” dedi.

Vodina, konuşmasına devam ederek “Bu tutar 30 Eylül 2021 tarihli Merkez Bankası kuruyla 580 milyon Euro etmektedir” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Türkiye FATF gri listesinden çıkıyor

FAFT gri listesi nedir sorusu. Türkiye gri listeden çıkabilecek mi son haberler. Kara Paranın Önlenmesine …

Sınırsız Hosting