Ana Sayfa / Yaşam / Erkeğin aldatma savunmaları

Erkeğin aldatma savunmaları

Kadın neden aldatılır erkek neden aldatmayla müsaittir? Erkeklerin sığındıkları 9 aldatma nedenleri ve savunmaları. Bir erkeğin eşini, sevgilisini aldattığı en çabuk nasıl belli olur aldatan erken nasıl ipucu bırakır ve kendini ele verir bilgisi. 

Erkek aldatır ve aldatma nedenleri çok şaşırtır. Karısını sevgilisini aldatan erkek kendini nasıl ele verir aldatan erkeği anlama yolları ve yaptıkları en büyük hatalar. Hemen hemen bütün kadınlarda ‘Aldatmayan erkek yoktur’ kanısı hakimdir çünkü buna uygun gerekçelerle sürekli karşılaşırlar. Bu yüzden kadınlar açısından erkeklere güvenmek hayli güç bir hale dönüşebilir. Yalnız, erkekler neden ihanet etme gereği duyuyor?

ERKEK NEDEN ALDATIR VE NASIL BELLİ OLUR ALDATAN ERKEK

ABD’de gerçekleştirilen incelemelerde eşine ihanet eden erkeklerin kendilerine mutlaka ‘haklılık payı’ çıkardığı gözlemlenmiştir. Erkekler eşlerini aşağıdaki nedenlerden dolayı aldatıyor:

1. Erkeklerin aldatmaya uydurduğu ilk kılıf partnerine olan hislerinde zamanla azalma meydana gelmesidir. Ancak ailesinin de bozulmasını istemeyen erkekler gizlice başka kadınlarla beraberlik kurmayı normal karşılıyor.

2. Bir kadın tabiri caizse kafa ütülercesine konuşuyor ve erkeğin ne söylediğine kulak vermiyorsa, bu durum erkeği kolaylıkla diğer kadınlara yöneltebilir çünkü kendisini ifade edemeyen ve sürekli konuşan birisinin oluşturduğu baskıya maruz kalan erkek ilişkisinden soğur.

3. Kadınlar genel olarak eşlerinin ihanetine boyun eğmeyi tercih eder. Bunun sebebiyse ailelerinin yok olmasını engelleme düşüncesidir. Yalnız bu durumdaki erkek ihaneti alışkanlık haline getirir.

4. Genel olarak bütün erkekler farklı kadınlarla cinsel temasa eğilimlidirler. Bu imkanı yakaladıklarında değerlendirmek durumunda olduklarını düşünürler.

5. Farklı kadınların erkeklere ilgi göstermesi ihanetin önünden kaldırılan büyük bir kaya parçası gibi bir şeydir. Ayrıca kadınların ilgisi erkekleri hayli şımartır.

6. Aldatan erkekler partnerlerinin kendisine özen göstermediğini ve eskisi kadar ilgili olmadığını savunuyor. Bu yüzden de eşlerinden uzaklaştıklarını belirtiyorlar.

7. Evlenen çiftler arasında zamanla cinsellik dahil her şey sıradan bir hal alır. Genellikle bu sıradanlık heyecanı, tutkuyu ve bağlılığı zamanla bitirir. Bu yüzden erkekler tutkuyu ve farklılığı diğer kadınlarda arama yoluna başvururlar.

8. Erkekler eşleri kendilerini yakalamadan ihanetlerinin ortaya çıkacağından zerre kadar şüphe etmez. Bu yüzdendir ki, kadınların aldattığı hissedilmez. Ancak erkeklerin aldattığı kadınlar tarafından kısa sürede tahmin edilir.

9. Aslında aldatma başlı başına bir heyecan tutkusundan kaynaklanır. Erkekler farklılık yaşamak ve hayatlarındaki devinimi artırmak için de ihanet edebiliyor

İlginizi Çekebilir

Ayten Gökçer öldü (Ayten Gökçer kim)

Ayten Gökçer cenazesi ne zaman nereye gömülecek sorusu. Ayten Gökçer kaç yaşında neden öldü bilgisi. …

Sınırsız Hosting